Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Elon University

Elon University

Elon University

Introduktion

Elon er et selektivt mellemstort privat universitet kendt som en national model for engageret og oplevelsesmæssig læring. Studerende arbejder tæt sammen med fakultetet, der er dedikeret til fremragende undervisning og stipendium. Læreplanen er baseret på den traditionelle liberale kunst og videnskab og suppleret med nationalt anerkendte faglige og kandidatuddannelser.

Før Elon

Området Alamance County blev først beboet af Siouan-talende indianerstammer, med Occaneechi som det mest dominerende i 1650. Europæiske opdagelsesrejsende var i regionen i slutningen af 1600-tallet, og de første landtitler blev hævdet af engelskmennene. Staten North Carolina begunstede ejendom i dette område til landmåler Hugh Mulhollan i 1818. I 1889 gav flere Alamance County møllejere og landmænd pakker med jord til stedet for en ny uddannelsesinstitution ved navn Elon til at indtage stedet for det nærliggende Graham Kollegium.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Elon

    Campus Drive,50, 27244, Elon

    Spørgsmål