Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University

Embry-Riddle Aeronautical University

Embry-Riddle Aeronautical University

Introduktion

Oplev vores historie

Det Embry-Riddle Aeronautical University vi kender i dag, er et produkt fra en lang og prestigefyldt historie.

I 1925 mødte barnstormer John Paul Riddle iværksætter T. Higbee Embry, og sammen dannede de Embry-Riddle Company for at lære de eventyrlystne at flyve. Dette partnerskab var starten på en vision, der har produceret mere end 137.000 alumner, der driver innovation og holder luftfartsindustrien og relaterede industrier kørende sikkert og produktivt.

Lær vores universiteter at kende

Embry-Riddle tilbyder en førsteklasses uddannelse til nyuddannede gymnasiekandidater, voksne voksne, aktive servicemedlemmer, veteraner, studerende i klasseværelset og online-studerende.

Vores campusser i Daytona Beach, Florida og Prescott, Arizona , har en traditionel boligoplevelse komplet med klasseværelser og laboratorier, sovesale og klubber, sportsbegivenheder og forestillinger.

Embry-Riddle Online og vores verdensomspændende campus har avanceret onlineteknologi, der giver dig fleksibiliteten i at lære, når og hvor du vil.

Læring fra ledere

Hos Embry-Riddle er vores ekspertprofessorer førende i branchen. De deler den viden, de har fået fra årtiers industri og videregående erfaringer med vores studerende for at sikre, at kandidater har en konkurrencemæssig fordel i arbejdsstyrken.

Mangfoldighed er vigtig for os

Embry-Riddle Aeronautical University er forpligtet til at være en global leder inden for mangfoldighed og inklusion i videregående uddannelser.

Vi stræber konstant efter at anerkende, respektere og fejre forskellene og kulturelle identiteter blandt enkeltpersoner, når vi rekrutterer, støtter og omfavner vores forskelligartede samfund. Vi arbejder for at skabe et sikkert miljø, hvor selvudfoldelse er velkommen. Vi sigter mod at skabe en campus fri for diskrimination, så netværk, partnerskaber og kulturel kompetence fremmes gennem ledelse, integritet, omsorg og respekt. Vi er Embry-Riddle.

Det er alt i hvem du kender

Uanset hvilken campus eller program du vælger, vil du møde livslange venner i klasser, sovesale og studenterorganisationer. Vores kandidater arbejder for nogle af verdens største virksomheder, så de relationer, du laver på campus, kan fortsætte i hele din karriere.

Når du tjener din grad fra Embry-Riddle, bliver du en del af et netværk af mere end 137.000 alumner, der vil støtte dig gennem hele dit arbejdsliv.

En gang en ørn, for evigt en ørn.

Placeringer

  • Daytona Beach

    Daytona Beach Campus 1 Aerospace Boulevard Daytona Beach, Florida 32114, , Daytona Beach

  • Prescott

    3700 Willow Creek Road Prescott, AZ 86301, , Prescott

    Spørgsmål