Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Introduktion

Udvide en tradition for ekspertise

Det hele startede i 1925 med oprettelsen af Embry-Riddle Company i Lunken Airport i Cincinnati, Ohio. Derefter, det følgende forår, åbnede virksomheden Embry-Riddle School of Aviation. Hvad begyndte, da en simpel plan for at træne flypiloter udviklede sig til et betroet universitet i 1970. I dag driver Embry-Riddle Worldwide Campus et globalt anerkendt læringssystem, der udnytter online- og ansigt-til-ansigt-undervisning og et netværk af uddannelsesfaciliteter designet til at støtte studerendes fremskridt i USA, rundt omkring i verden og nu i Singapore.

Embry-Riddle Aeronautical University tilbyder uddannelser gennem partnerskaber i Singapore. I tilknytning til Singapore Aviation Academy (SAA) tilbyder Embry-Riddle deltidsuddannede uddannelsesprogrammer specielt beregnet til arbejdende fagfolk. Vores nyeste partnerskab med ERC Institute gør det muligt for Embry-Riddle at tilbyde studerende på deltid og fuld tid på bacheloruddannelser, der ønsker at tjene deres bachelorgrad, både når de arbejder eller før de går ind i arbejdsstyrken. Partnerskabet med ERC Institute gør det også muligt for Embry-Riddle at bringe internationale studerende fra den omkringliggende region til Singapore for at optjene en grad.

Oprettet af prestige fra Embry-Riddle Aeronautical University, verdens ældste og største universitet, der er specialiseret i luftfart og rumfart, giver vores partnerskaber i Singapore studerende den samme kvalitetsuddannelse, som du ville få på en af vores udenlandske campusse.

Embry-Riddle Asia Mission Statement:”At udvide Embry-Riddle Aeronautical University's mulighed for at levere videregående uddannelse og forskning inden for luftfart og rumfart i nøgllande i Asien og Stillehavsområdet”

Administration

Da Embry-Riddle Aeronautical University besluttede at etablere en tilstedeværelse i Asien, var Singapore et logisk valg. Med nære amerikanske bånd og et pro-uddannelsesmiljø var Singapore et attraktivt sted på vores første campus i Asien. Singapore er hjemsted for et mangfoldigt samfund af hårdtarbejdende talentfulde individer, hvilket er nøjagtigt hvad universitetet har brug for for at bevare sit engagement i uddannelsesmæssig ekspertise. Administrative kontorer understøtter universitetets mission ved at levere omfattende tjenester til universitetets interessenter og til det bredere samfund.

Embry-Riddle Aeronautical University, Asia Ltd.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia Ltd. er et heleid datterselskab af Embry-Riddle Aeronautical University, Incorporated (ERAU, Inc.). Virksomheden styres på vegne af ERAU Inc. af et bestyrelse, der er formand for kansleren for ERAUs verdensomspændende campus og udnævnes medlemmer fra både ERAU Inc. og Worldwide Campus, med chefen for Asien, der er ex officio-medlem .

Bestyrelsens mission er at sikre, at ERAU Asiens operationer er i overensstemmelse med lovene i De Forenede Stater og Singapore, opretholder akkrediteringsstandarderne i South Association of Colleges and School (SACS), relevante lokale myndigheder og opretholder sin forretning i overensstemmelse med dens vedtægter i henhold til Singapore Companies Act, CAP 50.

Uddannelse ud over klasseværelset

Fakultetet ved Embry-Riddle Aeronautical University er mere end undervisere. De deler en lidenskab for luftfart og rumfart, der strækker sig langt ud over klasselokalet. Mange af dem har heltidsindustrien positioner i løbet af dagen og deler med dig deres rigdom af virkelige verdensoplevelser. De fremmer partnerskaber med andre fagfolk og globale virksomheder for at holde sig kendte med de nyeste brancheudviklinger og sikre, at læseplanen tilfredsstiller arbejdsgivernes behov.

Mange af fakultetet, der underviser Embry-Riddle-kurser i Singapore, flydes ind fra USA for at undervise. Nogle af vores fuldtidsfakultet fra USA bor også i Singapore på en to-årig rotation gennem Singapore.

Fakultetsmedlemmer, der er bosiddende i Singapore-området, har stadig lignende baggrunde som vores amerikanske fakultet, da de har haft samme uddannelse med højt kaliber og besidder de samme legitimationsoplysninger, når de har brugt tilstrækkelig tid på at lære, arbejde og bo i USA.

Partnerskaber

Embry-Riddle Asia er opstemt over at have en tilstedeværelse i Singapore, som hurtigt er blevet et globalt knudepunkt for luftfart. Ved at samarbejde med regionale universiteter og nøgleaktører i at levere luftfartsundervisning er Embry-Riddle ivrig efter at bidrage til at opbygge talent- og arbejdskraftpuljen, der er nødvendig for at katapultere Singapore's luftfarts- og rumfartsektor til et nyt niveau. Og gennem disse partnerskaber er vi i stand til at give dig en verdensomspændende uddannelse uden at skulle tage undervisning i udlandet. Uanset om du deltager i vores blandede leveringskurser eller studieprogrammer i klasselokalet, vil du få det samme Embry-Riddle-eksamensbevis, der tildeles på et af vores andre verdensomspændende eller amerikanske lokationer.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia","author_url":"","source":"Embry-Riddle Aeronautical University Asia"}" alt="133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg" />

133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg


Akkreditering

Embry-Riddle Aeronautical University - inklusive Daytona Beach Campus, Prescott Campus og Worldwide Campus - er akkrediteret af det sydlige sammenslutning af colleges og skolekommissioner på colleges til at tildele grader på associeret, baccalaureat, master og doktorgrad. Kontakt Kommissionen på colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033-4097, eller ring +1 404-679-4500 for spørgsmål om akkreditering af Embry-Riddle Aeronautical University. Embry-Riddle Aeronautical University - Asia er en del af campus Embry-Riddle Worldwide.

Embry-Riddle Aeronautical University har godkendelse fra den sydlige sammenslutning af colleges og skoler såvel som de relevante lokale myndigheder til at levere uddannelser i Singapore. Studerende i Asien kandidater med samme kvalifikation som dem fra vores campus i USA.

Hvorfor studere i Singapore?

Ud over at være et globalt luftfartshub er Singapore en af verdens mest kosmopolitiske byer med en fascinerende blanding af kulturer og livsstil, der skaber en uovertruffen livskvalitet. For studerende på Embry-Riddle er selve byen en stor del af deres uddannelsesmæssige oplevelse.

Singapores ideelle placering gør det også til en fantastisk base for at rejse i regionen, med Kina, Vietnam, Cambodja, Thailand eller Indien (for at nævne nogle få) kun få korte flyvetimer væk.

Placeringer

  • Singapore

    Bukit Timah Road,75 #02-01/02 Boon Siew Building, 229833, Singapore

Spørgsmål