Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Introduktion

Med tale og kommunikation som to af vores grundlæggende discipliner, har Emerson College været dedikeret til kommunikation og kunst siden kollegiets oprettelse i 1880. Institut for Kommunikationsvidenskab og Forstyrrelser fortsætter med at innovere og fremme forskning og uddannelse inden for disse evigt vigtige discipliner i dag .

Med campusser i Boston, Los Angeles og Holland tilfører Emerson sin energi og innovationskultur i hvert af sine bachelor- og kandidatuddannelser – online og på campus, i USA og i udlandet. Vores mangfoldige fællesskab fremmer nysgerrighed og kreativ tænkning, som vores studerende og kandidater bruger til at forme vores samfund i det 21. århundrede.

Om Institut for Kommunikationsvidenskab og -forstyrrelser

Emersons afdeling for kommunikationsvidenskab og lidelser har været dedikeret til at hjælpe mennesker med at overvinde udfordringer forbundet med tale, sprog og andre kommunikationsforstyrrelser i mere end 80 år . Afdelingens banebrydende bachelor- og kandidatuddannelser forbereder de studerende til en række karrierer inden for feltet, herunder tale-sprogpatologi, audiologi og ergoterapi.

Institut for Kommunikationsvidenskab og Forstyrrelser er kendt for at være på forkant med forskningen og har ry for ekspertise i sin kliniske forberedelse af fagfolk på området.

Placeringer

  • Boston

    216 Tremont St, 02116, Boston

    Spørgsmål