Keystone logo
Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Introduktion

Emirates College for Advanced Education (ECAE) er hjemsted for en dedikeret lærer forberedelse program, og skoleudvikling center. ECAE er en Abu Dhabi regering højere uddannelse institut tilknyttet Abu Dhabi Uddannelsesrådet (ADEC). Kollegiet blev etableret for at tilbyde Bachelor-og Postgraduate Degree Programs samt faglig udvikling til ibrugtagne pædagoger med en forpligtelse til at spille en central rolle i moderniseringen af ​​skoleundervisningen i UAE, og give pædagogiske forsknings-løsninger til nationen. Kollegiet tilbyder i øjeblikket en bachelorgrad program og er kendetegnet for omfattende practicum og mentorordninger muligheder for sine elever. Undervisningssprog på ECAE er engelsk. ECAE udvider sin bacheloruddannelse, indførelse af nye kandidatuddannelser og forøge dens forskningskapacitet.

ECAE fortsætter med at forberede en ny generation af graduate lærere og ledere uddannelse for at inspirere, styrke og undervise.

Mission, vision og mål

Vision

ECAE vil være en verdensklasse forskningsbaseret College hvis kandidater indregnes som transformerende pædagoger på skolerne i UAE og videre.

Mission

Kollegiet vil forberede og løbende forbedre fremragende lærere og pædagogiske ledere til at sende de økonomiske og sociale ambitioner Abu Dhabi og UAE gennem forskningsbaseret.

Institutionelle mål

Ry for ekspertise:

Udvikle et ry som destination valg for høj opnå studerende, der ønsker at blive lærere i UAE og for højt kvalificerede og erfarne national og international fakultet.

Student Fokus:

Opret en elevcentreret miljø, som fremmer kvalitet i undervisning og læring, støttet af et akkrediteret verdensklasse pensum og studerende læringsmiljø.

Partnerskab:

Opret nationale og internationale samarbejdsmuligheder, som øger den studerendes læreproces.

Forskning:

Opret og fremme en internationalt anerkendt og respekteret kultur forskning; demonstrere en forpligtelse til stipendium, innovation og bedste praksis med særligt fokus på undervisning og læring i en tosproget kultur.

Community Engagement:

Engager med interessenter og det omgivende samfund sikrer ECAE er en værdsat bidragyder til, og deltager i, livet i UAE.

Vurdering:

Etablere et Centre of Excellence for Vurdering inden ECAE der sætter klare standarder for potentielle studerende at mødes for at studere i kollegiet; måler opnåelsen af ​​studerende på tværs af Emirat; og danner grundlag for udstedelse af licenser til lærere understøttet af professionelle udviklingsprogrammer.

Institutionel Effektivitet:

Opret et kollegium hele forpligtelse til institutionel effektivitet i alle akademiske og administrative funktioner.

Placeringer

  • Abu Dhabi

    Emirates College for Advanced Education P.O Box 126662 , , Abu Dhabi

Spørgsmål