Keystone logo
emlyon business school

emlyon business school

emlyon business school

Introduktion

Emlyon Business School blev grundlagt i 1872 af Lyon Chamber of Commerce and Industry og byder velkommen til 9.050 studerende af 125 nationaliteter på 6 campusser rundt om i verden (Lyon-Ecully, Saint-Étienne, Shanghai, Paris, Bhubaneswar og Mumbai).

emlyon er afhængig af et fakultet på 166 internationale professorer og forskere og et netværk af 190 akademiske partnere rundt om i verden for at tilbyde fremragende læringsprogrammer, der er åbne for verden. Skolen har et fællesskab på 41.700 kandidater i 130 lande.

Et missionsselskab siden juli 2021, emlyons eksistensberettigelse er at: "træne og støtte oplyste individer gennem deres liv, som effektivt transformerer organisationer til et mere retfærdigt, støttende og planetvenligt samfund". Dens tidlige pædagogik forbinder handling og refleksion tæt. Det placerer hybridisering af færdigheder og socialt ansvar i hjertet af sine træningsprogrammer for at samle det bedste fra den socioøkonomiske og akademiske verden.

Campus funktioner

Campusser og læringsmiljøer

Når du studerer på et emlyon business school -campus, vil du nyde et innovativt leve- og arbejdsmiljø. Skolens campusser er designet til at rumme de nyeste undervisningsmetoder og levere state-of-the-art teknologi, såsom 3D-printere, digitale whiteboards, skrivbare vægge og kreativitetstavler. Læringscentret og makers' lab er perfekte eksempler.

Campuserne er også venlige, afslappede områder, hvor du kan arbejde, surfe på internettet, spise, blive underholdt, lære, tale med mennesker og være kreativ. Kort sagt alle de ressourcer, du har brug for til effektiv læring!

Beliggende i hjertet af en seks hektar stor ejendom kun 25 minutter fra Lyons centrum, huser campus over 30.000 m² moderne, sammenhængende bygninger.

Det asiatiske campus tilbyder i øjeblikket studier i udlandet for bachelor- og mastergrader, GEMBA- og GDBA-uddannelser samt EDP-programmer.

Et 5.500 m2 læringsmiljø, kun 5 minutters gang fra Gare de Lyon togstation, fuldt udstyret med de nyeste digitale teknologier og tæt forbundet med erhvervslivet.

Casablanca campus er et nyt læringsknudepunkt, der er ideelt beliggende i hjertet af den prestigefyldte Marina og forretningsdistriktet.

Xavier emlyon business school (XEBS), som det er blevet navngivet, tilbyder i øjeblikket kortsigtede online certifikatprogrammer og et dobbeltuddannelsesprogram i sportsindustriens ledelse.

emlyon business school har sit eget arbejdsområde inden for St Xavier's College Indo-gothic campus, klassificeret som et historisk monument og beliggende i centrum af Mumbai.

  Alumni Statistik

  Alle <span translate="no">emlyon business school</span> begivenheder

  Ranglister

  Shanghai- ranglisten i 2021: emlyon i top 3 over de bedste handelsskoler i Frankrig , i ledelseskategorien

  emlyon business school er rangeret blandt de 100 bedste universiteter og handelsskoler i verden i den seneste Shanghai-rangering.

  I ledelseskategorien når skolen top 3 over bedste franske handelsskoler , bag Insead og HEC.

  emlyon scorer særligt godt på virkningen af sine forsker-professorers output og deres evne til at samarbejde med andre universiteter og internationale skoler.

  Til Isabelle Huault, formand for direktionen og dekan for emlyon business school : "Denne rangordning udtrykker kvaliteten af fakultetet og forskningen i emlyon . Vores ambition er at bygge videre på skolens akademiske ekspertise i de kommende år sammen med en smidig artikulation mellem output, udsendelse og vidensværdi. emlyon ønsker at tiltrække de bedste professor-forskere og nå i alt 200 fastansatte professorer i 2025.

  Shanghai-ranglisten identificerer de bedste videregående uddannelsesinstitutioner i hele verden og sorterer dem efter akademisk kategori, i henhold til kvaliteten af deres forskningsværker , baseret på følgende faktuelle kriterier:

  • Antallet af artikler publiceret i de bedste peer reviews i ledelse (top 25%),
  • Forskningens effektfaktor, målt ved antallet af gange disse artikler er citeret i andre forskningsarbejder inden for ledelse ,
  • Det internationale samarbejde mellem forskningsinstitutioner ,
  • Antallet af artikler publiceret i The Top 1% of peer reviews og konferencer om ledelse.

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Lyon

   emlyon business school Lyon-Ecully Campus 23, av. Guy de Collongue , 69134, Lyon

  • Shanghai

   emlyon business school Asian Campus 2F, Global Education Center, East China Normal University N°3663 Zhong Shan North Road , 200062, Shanghai

   • Saint-Étienne

    Cours Fauriel,51, 42009, Saint-Étienne

    Spørgsmål