Keystone logo
Emmanuel College

Emmanuel College

Emmanuel College

Introduktion

Emmanuel College - et katolsk, coeducational, bolig-, liberal arts and sciences college i Boston - har uddannet kritiske tænkere, etiske beslutningstagere og samfundsledere siden 1919.

Emmanuel blev grundlagt i 1919 af Sisters of Notre Dame de Namur som det første katolske kollegium for kvinder i New England og er i dag et uddannelseskollegium med en 17 hektar stor campus i hjertet af Bostons uddannelsesmæssige, videnskabelige, kulturelle og medicinske samfund. Emmanuel tilmelder sig mere end 2.000 studerende, herunder 1.800 traditionelle studerende fra 35 stater og territorier og 42 lande.

På Emmanuel College krydser innovation og ekspertise inden for liberal kunst og videnskab erfaringsmæssige læringsmuligheder, herunder samarbejde mellem studerende og fakulteter om forskning og stipendier; en deltagelsesrate på 100% for praktik studier i udlandet programmer; service læring; og snesevis af aktiviteter, der fremmer aktiviteter, der fremmer engagement og lederskab. Kollegiet tilbyder mere end 70 hovedfag, mindreårige og koncentrationer inden for kunst, humaniora, videnskab, forretning, uddannelse og sygepleje sammen med kandidatuddannelser inden for uddannelse, sygepleje og ledelse på tværs af fem akademiske skoler.

I alle aspekter af den uddannelsesmæssige oplevelse stræber Emmanuel efter at give de studerende et uforligneligt fundament for en levetid på beskæftigelsesegnethed på en markedsplads præget af konstant ændring. Nu i sit andet århundrede bekræfter kollegiet sit engagement i sin uddannelsesmæssige mission og til læringsoplevelser i den virkelige verden i hele Boston og derefter. Som et resultat fortsætter kollegiets kandidater hvert år til kandidatuddannelse og doktorgradsprogrammer ved prestigefyldte universiteter og til stillinger i en bred vifte af erhverv.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Boston

    Fenway,400, 02115, Boston

    Spørgsmål