Keystone logo
© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

Introduktion

emTunis Business School er den første afrikanske lederskole, der er dedikeret til lederuddannelse. Vi er beliggende i Tunis, Tunesiens hovedstad, og tilbyder ledere programmer med meget høj merværdi, der gør det muligt for dem at overgå deres potentiale og hjælpe virksomheder med at navigere i hidtil usete udfordringer og skabe nye veje.

For at nå disse mål tilbyder vi flere uddannelsesmetoder: online, on-site med en række bootcamps, en blanding af to, ... du vil systematisk få en tidsplan, der tager hensyn til den arbejdsbyrde, du har i din virksomhed.

Tunesien er et afrikansk, middelhavsland og arabisk land. Tunesien ligger en time fra Europa og har en mere end 3000 år gammel historie med etnisk blanding og er uden tvivl det bedste sted i verden til at undervise i mangfoldighed, integration og tolerance. emTunis Business School er den eneste handelsskole i verden, der tilbyder sine executive-programmer på tre sprog: engelsk, fransk og arabisk.

Hvis du ligesom os er overbevist om potentialet i de muligheder og synergier, der kan findes mellem Afrika, Europa og Mellemøsten, så er emTunis din bedste partner til at udstyre dig og styrke din kapacitet til bedre at udnytte disse muligheder.

Placeringer

 • Tunis

  Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål