Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Introduktion

Et karakteristisk Studieordning for Morgendagens Virksomhedsledere

Eastern Michigan University College of Business (COB) tilbyder en innovativ, banebrydende pensum, der ruster nutidens studerende til morgendagens globale erhvervsklima. COB har mange programmer, der interagerer med erhvervslivet, der giver de studerende praktisk erfaring med at arbejde på aktuelle forretningsmæssige problemstillinger. Mange COB programmer har et internationalt element, afspejler vores globale økonomi og mange af vores fakultet medlemmer ofte anerkendt for deres undervisning ekspertise på instituttet, kollegium og universitet niveauer.

Vi inviterer dig til at udforske de spændende muligheder, der venter dig i College of Business, kåret som en af ​​de bedste i landet for tiende år i træk ved Princeton Review.

Mission Statement

For at understøtte den økonomiske udvikling i det sydøstlige Michigan ved at forberede kandidater til at fungere effektivt i det globale erhvervsliv. Vi udvikler udestående erhvervsfolk gennem en streng, anvendt pædagogisk erfaring.

Vision

Vi stræber efter at blive anerkendt som sydøst Michigan leder i anvendt merkantile uddannelser, udvikling udestående erhvervsfolk med globalt udsyn.

Akkreditering

ØMU'ens College of Business fortsat akkrediteret af Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Vores bacheloruddannelser blev oprindeligt akkrediteret i 1974 og vores kandidatuddannelser i 1982.

AWARDS

Princeton Review "Outstanding" Business School

I ti år i træk, har The Princeton Review opkaldt ØMU'ens College of Business en "enestående" business school. Uddannelsen servicefirma funktioner østlige i 2013-udgaven af ​​sin bog "The Best 296 Business Schools." Den Princeton Review samler listen baseret på sine undersøgelser af 19.000 studerende på de 296 business schools i bogen, samt på skolens-indberettet data. Studerende blev spurgt om deres skolens akademikere, studerende og campus liv, samt om sig selv og deres karriere planer.

Hvis du bor i et ikke engelsk-talende land, Eastern Michigan University - College of Business kræver, at du tage en sprogfærdighedseksam. Garantere din plads på den næste TOEFL-test i dit område. Husk, siddepladser er begrænset og walk-ins accepteres ikke. Så registrer dig i dag.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Ypsilanti

    300 West Michigan Avenue 306 Gary Owen Building , 48197, Ypsilanti

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål