Keystone logo
ENAC MSc i Aerospace System - Navigation og Telekommunikation
ENAC

MSc i Aerospace System - Navigation og Telekommunikation

Toulouse, Frankrig

2 Years

Engelsk

Fuldtid

19 Jun 2024

Sep 2024

EUR 15.800 *

På campus

* for ikke-europæiske studerende; €11750 tidlige fugleundervisning | €9540 for europæiske studerende; 7150 € tidlige fugleundervisning

Introduktion

Master of Science (MSc) i ASNAT er et 2-årigt program, der tilbyder avancerede og videnskabelige kurser i satellitbaseret positionering og rumtelekommunikation.

Udviklet med støtte fra Europa-Kommissionen og Det Europæiske GNSS-agentur blev MSc i ASNAT oprettet inden for rammerne af SESAR-projektet (Single European Sky ATM Research), som har til formål at udvikle en ny generation af lufttrafikstyringssystem, der er i stand til at sikre sikkerhed og flydende lufttransport på verdensplan i løbet af de næste 30 år. Inden for dette program bidrager ENAC til forskning og uddannelse af fremtidige eksperter til forbedring af ATM-infrastruktur.

For nylig har GNSS vundet meget opmærksomhed verden over på grund af en betydelig stigning i applikationer, der bruger GPS eller andre udbydere til positionering:

  • fritid
  • landbrug
  • luftfart
  • lokationsbaserede tjenester mv.

Denne internationale entusiasme bekræftes af den verdensomspændende udvikling af andre globale og regionale satellitbaserede navigationssystemer i Europa, USA, Kina, Rusland, Indien og Japan, hvilket skaber et stort behov for eksperter inden for dette feltjob.

Omfanget af denne kandidatgrad

Målet med denne MSc ASNAT er at give de studerende avancerede færdigheder og viden inden for GNSS (GPS, Galileo, inerti-navigation, integritetsovervågning osv.) og dets relaterede applikationer for at forberede dem til at komme ind i det meget dynamiske GNSS og GNSS - afhængig industri. Derudover vil de studerende også modtage undervisning i telekommunikation, da begge områder er stærkt komplementære.

Denne Master of Science om GPS, Galileo, Glonass, Beidou og teknologi vil give eleverne et forspring i det udviklende og voksende marked for satellitbaseret navigation og telekommunikation. Kandidatstuderende vil have mulighed for at komme ind i store virksomheder, SMV'er, nationale institutioner og forskningslaboratorier.

Et europæisk partnerskab

Denne MSc i ASNAT er udviklet med støtte fra Europa-Kommissionen og det europæiske GNSS-agentur, GSA (7. rammeprogram under tilskudsaftale nr. 248016).

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål