Keystone logo
Erasmus Mundus Master Chemical NanoEngineering

Erasmus Mundus Master Chemical NanoEngineering

Erasmus Mundus Master Chemical NanoEngineering

Introduktion

Programmet Chemical NanoEngineering er et fælles masterprogram i Chemical Nanoengineering, der tilbydes af tre europæiske universiteter:

  • Aix-Marseille University (Frankrig)
  • Tor Vergata Universitet i Rom (Italien)
  • Wroclaw University of Science and Technology (Polen)

Kemi til nanoteknik er et innovativt felt inden for videnskab og teknologi, der udvikler sig meget hurtigt. 2016-Nobelprisen i kemi viser vigtigheden af forskningen på dette område. Det har vist, at engineering af nanomaskiner ikke længere er science-fiction; det er kun en begyndelse på ny ingeniørspecialitet, hvor Nano-systemerne kan designes numerisk og kemisk syntetiseres numerisk. Disse nye teknologier vil skabe en stor efterspørgsel efter specialister inden for dette område.

Dette mesterkursus tilbyder et originalt program i det meget innovative domæne . Færdigheder vil blive erhvervet på det stærkt tværfaglige niveau, der er nødvendigt for at mestre nye Nano-teknologier og udvikle originale koncepter og applikationer, der sigter mod nye tekniske gennembrud på mange områder; biomedicinske nanoteknologier, nanomaterialer eller miljøapplikationer.

Originaliteten af vores program er, at det uddyber principperne for kemi og teknik med en særlig orientering inden for nanoteknologi og en stærk adresse til den industrielle virkelighed. En anden originalitet i vores program er baseret på de omfattende udviklede kurser, der beskæftiger sig med numeriske design- og tekniske anvendelser af Nano-systemer.

Vores program er rettet mod metoder anvendt til nanoteknologi , applikationsorienteret og specifikt fokuseret på kemisk syntese og karakterisering. Det sigter mod metoden til nedenfra og op design af nano-systemer ved hjælp af modellering og kemisk syntese på nanoskalaen.

Placeringer

  • Marseille

    Centre St Jerome, 13397, Marseille

    Spørgsmål