Keystone logo
© Kees Stuip
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Alle fakultetets medlemmer er involveret i både forskning og undervisning. Dette giver skolen mulighed for at trives. Med fem bachelorprogrammer og 18 kandidatprogrammer, der tilbydes, søger Erasmus School of Economics at blive det bedste inden for sine discipliner (økonomi, erhvervsøkonomi og økonometri) og søger at opnå excellence både i sin forskning og undervisning. Dette kan måles ved dets præstation i placeringer.

Erasmus School of Economics har strategisk et klart fokus på økonomi. Ligesom de var for 100 år siden, da skolen blev oprettet i 1913, er økonomerne det knuste hjerte på Erasmus University Rotterdam. De bedste Erasmus-kandidater har ydet fremragende bidrag til videnskab, regering og erhvervsliv.

Erasmus School of Economics er et internationalt anerkendt institut, der bidrager videnskabelig viden til fremtidige økonomiske spørgsmål og sigter mod at svare på aktuelle relevante spørgsmål, der vedrører regering og virksomheder. Skolens fokus er på skabelse, formidling og anvendelse af videnskabelig viden, alt sammen fra et økonomisk perspektiv. Erasmus School of Economics bygger på de seneste indsigter i disciplinen. Det samarbejder med internationale videnskabelige partnere, og den har lokale forhold i forretningsspørgsmål, der er relevante for den unikke position, som byen Rotterdam har som centrum for transport og industri.

Campus funktioner

Omdrejningspunktet for Erasmus University Rotterdam er vores Woudestein-campus, en bekvem 15-minutters cykeltur fra Rotterdams centrum, inklusive den slanke nye Rotterdam Centraal-togstation (hvor du også kan tage sporvognen eller metroen til EUR.) Uden for undervisningen, studerende studerer i den lysfyldte nye Polak-bygning eller på vores topmoderne universitetsbibliotek, snupper en kop kaffe på Erasmus Food Plaza eller deltager i et arrangement i teatret eller caféen i de Smitse. Sportscentret på campus tilbyder fitness, dans, spinning, squash og tennis blandt mange andre klasser.

  Stipendier og finansiering

  For studerende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) har vi en række stipendier til rådighed, såsom Erasmus University Holland Scholarship, Philip Hans Franses Scholarship og Erasmus School of Economics dispensation for fremragende nuværende ESE bachelorstuderende fra ikke-EØS-lande. For mere information besøg venligst vores hjemmeside eller kontakt os.

  Alumni Statistik

  Ranglister

  Erasmus School of Economics stræber efter at blive den bedste inden for sine discipliner (økonomi, økonometri) og søger at opnå excellence både i sin forskning og undervisning. Dette kan måles ved dets præstation i placeringer.

  Der er flere internationale universitetsrangeringer, som Erasmus School of Economics deltager i, som anses for at være de mest indflydelsesrige. QS World University Ranking, Times Higher Education Ranking og akademisk rangering af verdensuniversiteter. De fleste af placeringerne er fokuseret på forskning, men nogle af dem er blevet multidimensionelle i de seneste par år.

  Ovennævnte indflydelsesrige ranglister har fastslået, at der er et behov for et mere afbalanceret rangordningssystem, der er baseret på flere indikatorer udover forskning. De har således justeret deres metodik ved at inkorporere flere indikatorer, som absolut giver et mere afbalanceret og præcist billede af et universitet.

  QS World University Rankings

  • 2. i Holland
  • 14. i Europa
  • 44. i verden

  QS-rangering

  QS World University Rankings er en af sådanne mangefacetterede ranglister, hvor Erasmus School of Economics scorer særligt godt, når det kommer til økonomi/økonomi.

  Forskningen omfatter i øjeblikket over 2.000 universiteter og rangerer over 700.

  Campusliv og faciliteter

  • Gym
  • Library
  • Study places
  • Studievejledere
  • Student Services

  Når du flytter til Rotterdam, vil du gerne vide, hvor du skal hen som ny studerende i en ny by. Besøg vores hjemmeside for yderligere information om studielivet.

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Rotterdam

   Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

  Chat with students

  Spørgsmål