Keystone logo
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Introduktion

Velkommen til Erasmus School of Social and Behavioral Sciences (ESSB)

ESSB er hjemsted for en bred vifte af uddannelser og videnskabelige discipliner: Offentlig administration, pædagogiske videnskaber, psykologi og sociologi. Desuden er Erasmus University College, IHS og to forskningsinstitutter RISBO og DRIFT knyttet til fakultetet. Vores uddannelse er lille og baseret på problembaseret læring (PBL). At være forbundet med fagområdet er et andet kendetegn ved vores uddannelser.

Dekan

Det endelige ansvar for fakultetsbestyrelsen og ledelsen for Erasmus School of Social and Behavioral Sciences (ESSB) ligger hos dekanen. Dekanen understøttes af hans personale bestående af dekanen, et medlem af studerende, fakultetsdirektøren og de politiske rådgivere uddannelse og forskning og business controller.

Fakultetsrådet

I tilfælde af vigtige fakultetsspørgsmål, konsulter dekanen med fakultetsrådet. Fakultetsrådet fungerer også som et medbeslutningsorgan på fakultetsniveau. Fakultetsrådet består af 50% af studerende og 50% af ansatte i ESSB. Prof. Victor Bekkers er i øjeblikket dekan for ESSB.

Organisatoriske komponenter

Fakultetet har følgende kapacitetsgrupper, hvor det akademiske personale og support- og ledelsespersonale er placeret:

 • Institut for Offentlig Administration og Sociologi.
 • Institut for Psykologi, Uddannelse og Børnestudier.
 • Erasmus University College.

Uddannelses- og forskningsdirektører

Uddannelsen og forskningen inden for offentlig administration, psykologi, sociologi og pædagogisk videnskab er anbragt i programmer. Ledelsen over disse programmer ligger hos uddannelses- og forskningsdirektørerne.

Fakultetskontoret

Alle support- og ledelsesmedarbejdere, der ikke specifikt arbejder for et videnskabsbaseret område, er placeret i fakultetets kontor. Fakultetets kontor ledes af fakultetets direktør: mw.dr. Amph. de Jong.

Fælles beslutningstagning

Fælles beslutningstagning betyder, at forskellige interessenter er i stand til at deltage i diskussioner om vigtige emner. På ESSB kan studerende, enten i en gruppe eller individuelt, deltage i diskussioner med professorer og ansatte på Erasmus School of Social and Behavioral Sciences for at repræsentere studerende og deres mening. Studerende er aktive i fælles beslutningsprocesser på forskellige niveauer og formidler således deres ideer og klager.

Denne del af hjemmesiden giver information om de forskellige muligheder for at deltage i fælles beslutningstagning på ESSB, hvordan dette organiseres og hvor skal man henvende sig i tilfælde af klage over uddannelsen.

Der er forskellige fælles beslutningsorganer og interessenter ved ESSB:

 • Uddannelsesudvalg
 • Fakultetets råd
 • Universitetsrådet
 • Studerende i bestyrelsen
 • Studieledelsens elevmedlem

Cedo Nulli

"Cedo Nulli", som betyder 'Jeg viger ikke for intet eller ingen', er mottoet for den mest indflydelsesrige humanist på sin tid: Desiderius Erasmus. Dette motto er også navnet på studenterforeningen for sociale og adfærdsmæssige videnskaber ved Erasmus University Rotterdam. Cedo Nulli repræsenterer offentlige administratorer, sociologer, pædagoger og psykologer, der tilbyder yderligere aktiviteter og faciliteter, der varierer fra symposier til de forskellige studieprogrammer, foredrag, workshops og studieture.

Placeringer

 • Rotterdam

  Erasmus University Rotterdam Institute For Housing and Urban Development Studies P.O. Box 1935,

  • Rotterdam

   Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam, , Rotterdam

  Spørgsmål