Keystone logo
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences Master i sundhedspsykologi
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Master i sundhedspsykologi

Rotterdam, Holland

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Sep 2024

På campus

Introduktion

Er det dette program, du leder efter?

Dette masterspor er rettet mod at danne videnskabsinformerede praktikere inden for sundhedspsykologi og adfærdsændringer, som kan tackle samfundsmæssige udfordringer ved også at bruge teknologiens kraft.

Uddannelsen i en nøddeskal

Hvordan kan vi bruge videnskabelig viden og teknologiske innovationer til at løse aktuelle sundheds- og samfundsmæssige udfordringer? Kan vi kombinere en evidensbaseret tilgang til adfærdsændringer med den kreative designtænkningsproces, der er involveret i udviklingen af digitale interventioner? I dette spor bruges psykologisk indsigt, evidensbaserede metoder og brugercentrerede designtilgange til at skabe innovative løsninger til at opfylde samfundsbehov, målrette psykologiske problemer, fremme sund adfærd og forebygge usunde.

Hvad indebærer denne undersøgelse?

Master i Sundhedspsykologi fokuserer på at bruge videnskabelig viden og teknologi til at fremme sundhed og velvære og udløse meningsfuld adfærdsændring. Vores mission er at bringe en positiv indvirkning på samfundet ved at træne den fremtidige generation af adfærdsændringsspecialister. Du lærer at bruge psykologisk indsigt, evidensbaserede metoder og designtænkningstilgange til at skabe innovative interventioner og teknologiske løsninger (eHealth) til en mangfoldighed af samfund.

For alle interesserede i, hvordan man kan fremme sundhed og velvære og påvirke adfærd

Erasmus University Rotterdam tilbyder dig en af de bedste kandidatuddannelser i psykologi i Holland. Dette masterspor er for alle med interesse for psykologien bag adfærdsændringer og brugen af digitale interventioner for at fremme sundhed og velvære og påvirke adfærd. I denne master lærer du:

  • Hvordan du kan bruge psykologiske teorier til at designe og evaluere innovative og effektive interventioner, der opfylder behovene i en mangfoldighed af samfund (f.eks. unge, ældre, minoritetsgrupper, patienter).
  • Hvordan du kan bruge digital teknologi til at levere unikke løsninger til et stadig mere komplekst samfund (f.eks. e-sundhedsinterventioner).

Sammen med vores eksperter vil du tage udfordringen op med at analysere og løse komplekse adfærdsmæssige og samfundsmæssige problemstillinger. Du starter med at udforske, hvordan psykologiske processer er forbundet med adfærd, og hvordan vi yderligere kan bruge denne indsigt til at designe interventioner, der fremmer sundere og bæredygtig adfærd.

Bliv en all-round professionel

Denne master træner dig til at blive en all-around professionel, der kan anvende videnskabelig viden i praksis. Kandidater har en fordel på grund af deres gode teoretiske grundlag og fremragende forskning og praktiske færdigheder.

Hvordan motiverer du folk til at forblive sunde, leve et meningsfuldt liv og deltage aktivt i samfundet? Hvordan hjælper du enkeltpersoner med at nå deres mål? Hvordan kan vi bruge moderne teknologi til bedre at tjene og opfylde behovene i vores lokalsamfund? På mastersporet i Sundhedspsykologi forsøger vi at besvare den slags spørgsmål.

I dette masterspor vil du studere de seneste trends inden for design af virkningsfulde adfærdsændringsinterventioner. Du vil få viden om sundhedspsykologi og adfærdsændringsteorier og -teknikker. Du vil opdage, hvordan man bruger designtænkning, og hvordan overbevisende strategier kan bruges til at øge engagementet med en (digital) intervention. Du vil også få praktiske færdigheder til at designe, implementere og evaluere interventioner, herunder hvordan man samarbejder effektivt med flere interessenter (f.eks. sundhedsspecialister, interventionsdesignere, softwareudviklere, politiske beslutningstagere osv.). Forskningsinteresserne for dette masterspor omfatter teorier om adfærdsændringer, sundhedsfremme og forebyggelse, samfundsbaseret og deltagende forskning, overbevisende systemdesign og den anvendte brug af nye teknologier og forskningsmetoder, såsom wearables og økologiske øjeblikkelige vurderinger.

Aktiv uddannelse

Uddannelsen på kandidatuddannelsen er tilrettelagt i lille skala. Udover almindelige forelæsninger vil du arbejde i mindre grupper. En integreret del af programmet er evnen til at sætte dig ind i en professionel sundhedspsykologs og adfærdsændringsspecialists færdigheder. Disse færdigheder involverer teamwork, projektledelse, personligt lederskab og forskningsfærdigheder. I anden del af programmet får du lov til at praktisere disse færdigheder under et praktisk og et forskningspraktik og selvstændigt udføre din forskning, der fører frem til din afgangsafhandling.

Hvad du vil lære

Dette masterspor er for alle med interesse for psykologien bag adfærdsændringer og brugen af digitale interventioner til at fremme sundhed og velvære og påvirke adfærd. I denne master lærer du:

Hvordan du kan bruge psykologiske teorier til at designe og evaluere innovative, effektive og inkluderende interventioner, der opfylder behovene i forskellige samfund med en livslang tilgang (f.eks. fra fødsel til ældre alder).
Hvordan du kan bruge digital teknologi til at levere unikke løsninger til et stadig mere komplekst samfund (f.eks. e-sundhedsinterventioner).

Læreplan

Ideelle studerende

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål