Keystone logo
ESADE Business School

ESADE Business School

ESADE Business School

Introduktion

Esade er en global institution struktureret som en Business School, en Law School og et Executive Education -område.

Esade er en global akademisk institution kendt for kvaliteten af sin uddannelse, sit internationale udsyn og sit fokus på en holistisk personlig udvikling. Esade har stærke bånd til erhvervslivet.

Gør det godt. Gøre det bedre.

Gør det godt. Gøre det bedre. Dette omfatter vores grund til at eksistere og vores formål. Det er vores løfte om at bringe meningsfuld forandring ved at fokusere på innovation og socialt engagement.

Esades akademiske aktivitet omfatter tre hovedområder:

Uddannelse

Esade anvender en unik og innovativ læringsmodel baseret på internalisering af værdier og udvikling af faglige og ledende kompetencer.

Forskning

Esade genererer ny viden, der hjælper med at forbedre dynamikken i organisationer, virksomheder og lovpraksis.

Social debat

Esade er en platform, hvor folk kan samles og diskutere vigtige spørgsmål med det formål at forbedre samfundet.

At leve efter missionen: Vores grund til at være

Vores mission og værdier tjener som søjlerne for den holistiske uddannelse, vi giver studerende og fagfolk, en uddannelse, som vi er fuldt ud engageret i.

Vores mission: Uddannelse og forskning

Mennesker

Giv en holistisk uddannelse til enkeltpersoner, så de kan blive kompetente og socialt ansvarlige fagfolk.

Viden

Generer viden for at hjælpe med at forbedre organisationer og samfund.

Debat

Bidrage til samfundsdebat og hjælpe med at opbygge frie, velstående, mere retfærdige og socialt og miljømæssigt bæredygtige samfund.

På Esade opfylder vi denne mission inspireret af humanistiske og kristne traditioner inden for rammerne af interkulturel dialog.

Værdideklaration

(Godkendt af Fundació Esade Board of Trustees den 24. januar 2008)

Esade -samfundet er forpligtet til at fremme et sæt værdier, der er i overensstemmelse med menneskelig kvalitet og akademisk og faglig ekspertise, værdier til tjeneste for det lokale og globale samfund, hvor vi er nedsænket. Disse værdier er:

Integritet

Indfør integritet i alle vores akademiske og faglige aktiviteter. Det betyder at opføre sig med en forpligtelse til grundlæggende værdier som stringens og hårdt arbejde, ærlighed, en kritisk ånd, retfærdighed og en ansvarsfølelse, selv under vanskelige omstændigheder.

Følsomhed

Respekter kolleger og mennesker, herunder os selv, og at være følsomme over for andres konkrete omstændigheder. Dette indebærer respekt for alles værdighed og at kunne støtte og hjælpe andre, når de har brug for det, og arbejde sammen om at opbygge en mere retfærdig og mere human verden.

mangfoldighed

Værdsat diversitet positivt, og lær af forskelle mellem mennesker, ideer og situationer. Det betyder at forstå, at forskelle baseret på køn, etnicitet, sprog, kultur, seksuel orientering, religion, fysiske træk eller andre forskelle er muligheder for at lære og berige os selv med forskellige visioner om mennesker, verden og os selv.

Bidrage til det fælles gode

Søg, del og bidrage til det fælles gode. Det betyder at være opmærksom på, at vi ikke kan opnå vores eget gode adskilt fra hele samfundets, og at det derfor skal afspejles i holdninger baseret på respekt og ansvar over for samfundet.

Et mere retfærdigt og bæredygtigt samfund

Påtage sig ansvar og forpligtelser for at opnå et mere retfærdigt og mere bæredygtigt samfund. Dette indebærer at se virkeligheden ikke bare "hvordan den er" faktisk, men også "hvordan den skal være", i overensstemmelse med de grundlæggende værdier for retfærdighed og miljømæssig bæredygtighed.

Som en uddannelsesinstitution er vi overbeviste om, at indlejring af vores personale, studerende og deltagere med disse værdier er ekstremt effektiv og vil hjælpe os med at overvinde de sociale, kulturelle og miljømæssige udfordringer, vi vil stå over for i hele vores levetid.

Jesu samfund

Oprindelse

Fundació Esade blev grundlagt takket være initiativ fra en gruppe iværksættere, der bad Jesu Selskab i 1958 om at uddanne fagfolk med henblik på at lede den sociale og økonomiske transformation, der opnåede sin maksimale pragt i 1960'erne.

mål

Jesuitternes mangeårige tradition og erfaring på uddannelsesområdet har til formål at udvikle mennesker fuldt ud og give dem et klart fokus på “service til andre”.

Pædagogik

Denne uddannelsestradition omsættes til et pædagogisk fokus baseret på at lære at tænke og lære baseret på et dybt socialt engagement. Selskabets Jesu aktivitetsområder omfatter ikke kun skoler, men også universiteter og handelsskoler rundt om i verden.

Campus funktioner

Esade karriere

Hos Esade tror vi på, at for at bygge en bedre verden skal vi udvikle bedre ledere. Vi inspirerer og styrker talentfulde studerende til at blive innovative, socialt ansvarlige fagfolk, der kan drive forandring.

Esade Careers spiller en nøglerolle og er et globalt benchmark i rekruttering af internationale talenter. Du vil arbejde tæt sammen med en ekspert fra vores Employer Engagement-team, som sammen med dig vil designe en optimal ansættelses- og employer-branding-strategi for at øge din tilstedeværelse på campus og garantere effektive og succesfulde ansættelser.

Esade bibliotek

Du kan finde:

 • Økonomisk information
  Balancer, resultatopgørelser, data om finansielle markeder
 • Virksomhedsoplysninger
  Virksomhedsrapporter, SWOT-analyser, nyheder
 • Information om markeder og industrier
  Markedsundersøgelser, forbrugervaner, prognoser, markedsandele
 • Juridiske ressourcer
  Lovgivning, retspraksis, doktrin, formularer
 • Forretning i samfundet
  Bæredygtighedskilder til at analysere problemer, virksomheder og industrier
 • Landeoplysninger
  Landeprofiler, makroøkonomiske data, konkurrenceevne, nyheder

Studieområder er tilgængelige på alle campus.

Services

 • Lån, fornyelser, reservationer
  Lån dokumenter, forny nuværende lån og reserver varer, du er interesseret i
 • Konsortielt lån (PUC)
  Lån dokumenter fra andre catalanske universitetsbiblioteker gratis
 • Helpdesk online
  Vi er tilgængelige online til at håndtere spørgsmål om biblioteksressourcer og deres brug
 • Uddannelse
  Opdag bibliotekets ressourcer og tjenester, der er tilgængelige for dig
 • Dokumentforsyning
  Anmod om dokumenter, der ikke er tilgængelige i biblioteket
 • Adgang uden for campus
  Brug bibliotekets digitale ressourcer, når du er udenfor campus
 • Faciliteter
  Lokaler til at arbejde i grupper, Wi-Fi, computere, læsesale og individuelle arbejdsstationer

Sprogcenter

Siden grundlæggelsen har Esade forstået, at en god fagmand skal være yderst kompetent på flere sprog. For at sikre, at dette blev opfyldt, oprettede Esade sin egen sprogskole, i dag kaldet "Esade Language Center" (ELC). Vi konsoliderede os hurtigt som en meget velrenommeret leder inden for sprogindlæring ikke kun i Barcelona, men også i hele Europa.

Vi hjælper vores elever med at udvikle deres fulde potentiale til at kunne kommunikere på forskellige sprog ud over grænser og kulturer.

God sprogundervisning begrænser sig ikke til blot at overføre viden. Vores mission som undervisere fokuserer på de studerendes holistiske udvikling som effektive formidlere, interkulturelle talere og professionelle, men især som engagerede og ansvarlige mennesker. Formålet med Esade Language Center er at give eleverne alle mulige muligheder for, at de kan spille en aktiv rolle i en læringsproces, der er motiverende, relevant og effektiv, med uvurderlig personlig vurdering.

Hvem er vi?

Vi er et team af 33 professorer fra forskellige lande og baggrunde, forenet af vores passion for at undervise i vores respektive sprog. Derfor er vi blevet pædagogiske og sprogundervisningseksperter. Vi elsker at innovere og teste nye metoder og klassedynamik for at hjælpe vores elever med at lære sprog og udvikle færdighederne til at kunne kommunikere effektivt.

Vores prioritet er, at eleverne lærer, udvikler deres kompetencer og når deres mål.

Hvad gør vi?

Vi tilbyder vores erfaring og unikke metodologi til alle Esade-studerende, fra bacheloruddannelser til fuldtids MBA. Vi hjælper dem med at tage et markant spring fremad på kort tid og skaber relevant indhold tilpasset hver elevprofil og program.

Registratorkontor

Registratorkontoret er administrator af elevregistre. Hvis du har brug for en bekræftet kopi af dit udskrift eller et tilmeldingsbevis, tøv ikke med at anmode om det via vores EOffice-applikation. Du finder alle detaljer om de forskellige typer certifikater, der er tilgængelige i vores tjenester.

  Ranglister

  Leder i de mest prestigefyldte ranglister i verden inden for uddannelseserfaring, entreprenørskab, professionel udvikling, programkvalitet og mangfoldighed.

  Financial Times

  • Top 360º læringserfaring, Executive Education
  • #4 International Mobilitet, MSc i finans
  • #5 Lønforhøjelse, MBA
  • #7 MBA i Europa
  • #14 MSc i International Management + CEMS Worldwide

  QS

  • 5* Undervisnings- og studerendes kvalitet, beskæftigelsesegnethed, forskning og faciliteter
  • 5* Online og hybrid læring
  • #3 Teknologi karriere specialisering
  • #4 MSc i Management & MSc i Marketing Management på verdensplan
  • #8 MSc i Business Analytics på verdensplan
  • #14 Executive MBA på verdensplan

  BusinessWeek

  • #2 Entrepreneurship Mindset
  • #11 MBA i Europa

  The Economist

  • #8 Master CEMS - Master i Management del Worldwide
  • #9 Pædagogisk oplevelse på verdensplan

  Andre internationale ranglister

  • #1 Eduniversal, Executive Master i offentlig administration
  • #1 Poets & Quants, Entrepreneurial Mindset i Europa
  • #5 Forbes, International (ikke-USA), MBA-programmer (afkast af investering)
  • #5 América Economía, MBA de Europa

  El Mundo

  • #1 Bachelor i jura i Spanien (private universiteter)
  • #1 Bachelor of Business Administration i Spanien (private universiteter)
  • #2 Master i international erhvervsret i Spanien
  • #2 Master i skatterådgivning og -ledelse i Spanien
  • #2 Master i jura i IKT, sociale netværk og intellektuel ejendomsret

  Andre nationale ranglister

  • #1 El Economista, Innovativ Uddannelse
  • #2 FSO-Emagister, Online Masters

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Barcelona

   Avinguda d'Esplugues,92, 08034, Barcelona

  • Madrid

   Calle Mateo Inurria,25, 28036, Madrid

  • Barcelona

   Avinguda de Pedralbes,60, 08034, Barcelona

  Spørgsmål