
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Master i fødevarekvalitet og -teknologi
VARIGHED
0 Years
SPROG
Portugisisk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
På campus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
De generelle mål for dette kandidatkursus i fødevarekvalitet og -teknologi er erhvervelse og uddybning af teknisk og videnskabelig viden inden for fødevarekvalitet og -teknologi.
De specifikke mål for studiecyklussen, der fører til kandidatgraden i kvalitet og fødevareteknologi er:
- Uddybe viden om operationer og processer i fødevareindustrien, for at kontrollere reaktioner i fødevarer under forarbejdning og opbevaring;
- Forstå og have evnen til at udføre og implementere moderne analytiske teknikker forbundet med fødevarer, samt demonstrere ekspertise i anvendelse af moderne laboratorieanalyseteknikker;
- Evne til at vælge den analytiske teknik, der er passende til et specifikt problem forbundet med området for fødevareteknik og -kvalitet og design af nye fødevarer og processer;
- Beskrive fødevarers fysiske egenskaber og eksperimentelt bestemme deres værdier ved hjælp af forskellige instrumentelle metoder, samt ty til sensorisk analyse med henblik på at optimere og formulere fødevareprodukter;
- Forstå mikroorganismers og enzymers rolle i udvikling, brug og transformation af fødevarer i en innovativ vision;
- Forstå principperne forbundet med design, planlægning og styring af fødevareprocesser ved hjælp af nye løsninger;
- Beskrive de kemiske, biokemiske, fysiske og enzymatiske faktorer, der ligger til grund for syntesen og metabolismen af fødevarebårne materialer;
- Forstå kilden og variabiliteten af råvarer, såvel som de nye måder at opnå dem på, med hensyn til deres anvendelse i fødevaretilberedning og også forstå deres indvirkning på fødevareforarbejdning/designoperationer;
- Udvikle evnen til at etablere og forstå transportprocesser og enhedsoperationer i fødevareforarbejdning både konceptuelt og eksperimentelt;
- Forstå principperne og nuværende praksis for forarbejdningsteknikker og virkningerne af forarbejdningsparametre på kvaliteten af fødevarer og også relatere dem til udvikling og innovation i fødevareindustrien;
- Designe, anvende og statistisk fortolke sensoriske analysemetoder til at vurdere kvaliteten eller præferencen af fødevarer med henblik på at tilfredsstille forbrugerne samt skabe nye fødevarer;
- Forstå de etiske aspekter forbundet med brugen af nye råvarer og nye processer involveret i produktion og kommercialisering af nye fødevarer;
- Bidrage til kvalitets- og fødevaresikkerhedscertificeringsprogrammer.