Keystone logo
ESBS - European Sport Business School

ESBS - European Sport Business School

ESBS - European Sport Business School

Introduktion

ACE Education er en international uddannelsesgruppe af niche business schools. Med mere end 40 campusser i Europa har den campusser i Spanien, Frankrig og Storbritannien.

I Spanien har vi bachelor- og kandidatuddannelser inden for tre forskellige områder:

 • Sports Management
 • Mode- og luksusledelse
 • Hotel- og luksusturismeledelse

Med programmer designet og udført af handelsskoler med stor bane:

 • ESBS European Sport Business School
 • EIDM Fashion and Luxury Business School
 • CMH Luxury and Hotel Management Business School
 • AMOS Sport Business School

Handelsskoler med internationalt anerkendte akademiske programmer såsom Master International Sports Management of ESBS sammen med Valencia CF Foundation Training Centre, vurderet som den bedste mastergrad i sports management i Spanien i 2017, 2018, 2019 og 2022 og TOP3 i Europa i 2018 og 2022, ifølge den specialiserede publikation SportBusiness.

Samt positioneringen af EIDM École internationale de Mode & Luxe, som den bedste fashion business school i Frankrig og Top 100 bedste business schools i verden i CEOWorld 2022 Ranking.

På den anden side er CMH en af ​​de vigtigste skoler inden for luksus og gæstfrihed management i Frankrig, grundlagt i 1975, er en benchmark skole i gæstfrihed og luksus turisme.

ACE Education er forpligtet til at træne i nichesektorer med en praktisk og global tilgang til fordybelse i hver branche, med fokus på innovation, beskæftigelsesegnethed og iværksætteri.

Vores akademiske tilbud er fokuseret på at imødekomme behovene i mode-, turisme- og sportsbranchen, både på juniorniveau, for nyuddannede og på lederniveau, for personer med erfaring.

Kerneværdier

 • Samarbejdsvækst: Vores netværksmodel forbinder skoler og partnere i alle brancher, hvilket letter udvekslingen af ​​delte ressourcer og investerer i skabelsen af ​​nye værktøjer til fremtiden.
 • Læring gennem erfaring: Gennem vores anvendelsesorienterede akademiske programmer og læseplaner prioriterer vi udvikling af kompetencer, som kræves af arbejdsmarkedet og problemløsning gennem projekter, casestudier og praktikophold.
 • Tværfaglig tænkning: En kultur af nysgerrighed inspirerer os til at stille spørgsmålstegn ved og udfordre konventioner, fremme udviklingen af ​​kritisk tænkning blandt studerende, lette udvekslingen af ​​tænkning ikke kun mellem studerende fra samme disciplin, men også mellem studerende fra forskellige discipliner, inden for campusser og i samspillet mellem skoler og industri.
 • Fremme personlig vækst og mangfoldighed: Vi søger studerende og fakulteter, der beriger vores samfund med unikke passioner og perspektiver. Vi er forpligtet til at investere i campusser, der fortsætter med at fremme mangfoldighed og kreativitet, efterhånden som vores netværk udvides.

Indlæggelser

Ranglister

ESBS er blevet kåret som handelsskolen med den bedste Master i Sport Management i Spanien i 2017, 2018, 2019 og 2022, 3. i Europa (2018 og 2022) og 13. i verden ifølge den britiske publikation SportBusiness ( detaljeret information her ) .

EIDM er blevet kåret som Best Fashion Business School i Frankrig, hvilket gør den til de TOP100 bedste business schools i verden i CEO World Ranking 2021 og 2022 ( detaljeret information her ).

Studenterklæringer

Placeringer

 • Valencia

  Carrer de Ramon Llull,19, 46021, Valencia

 • Madrid

  Paseo del Prado 40, 28014, Madrid

  Spørgsmål