Keystone logo
ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

Introduktion

ESCAC-fondens historie

Den overordnede skole for biograf og audiovisuel af Catalonien blev grundlagt i 1993 fra studierne af den professionelle formation af billede og lyd af Calassanç Center.

ESCAC er medlem af Det Internationale Center for Liaison des Ecoles de Cinéma et de Télévisión (CILECT), en organisation, der samler 120 specialiserede uddannelsescentre inden for audiovisuel oprettelse og et stiftende medlem af Groupement Européen des Ecoles de Cinéma et de Télévisión ( GEECT) og Federation of Schools of Image and Sound i Latinamerika (FEISAL).

På ESCAC vil du oprette din professionelle familie

Vidste du, at Javier Ruiz Caldera stadig skyder sine film med andre ESCAC-medlemmer? Det samme som Juan Antonio Bayona, Mar Coll, Kike Maíllo, Patricia Font ... Da ESCAC ikke slutter, når du er færdig med dine studier, fortsætter Fællesskabet i den professionelle sektor.

Fra de første uger i skolen bliver du vant til at arbejde på projekter og oprette dine arbejdshold, som i de fleste tilfælde vil ledsage dig i hele din professionelle karriere.

Hvis du vil, kan du.

ESCAC-samfundet er en måde at skabe og forstå film på

I skolen tilskynder vi arbejde ved projekter, i teams og med teknisk strenghed.

Studerende arbejder som et hold med det formål at samarbejde med hinanden og dermed bidrage til et fælles projekt. Udvikling af evnen til at samarbejde med tværfaglige hold og multikulturelle hold. Alt dette giver dig mulighed for at udvikle dit talent i et miljø, hvor kreative rum og interaktion mellem kandidater fra forskellige kampagner fremmes.

Studerende

Studentstøttetjenesten, der er rettet mod både fremtidige studerende og studerende, dannes af koordinatorerne af studierne og har til formål at rådgive og lede elever i hele uddannelsesperioden gennem interviews og personlig opmærksomhed tilpasset til omstændigheder, behov og karakteristika for hver elev.

Studentens forsvarer

Hvis der er tvivl, klage eller forespørgsel om centrets akademiske og administrative funktion, kan den studerende anmode om et interview med Student Advokaten. Dette tal, hvis det ikke er muligt at deltage i eller løse sagen, vil henvise sagen til studielederen, som har beføjelse til at rejse det for de kompetente organer, der er oprettet ved centrets interne forordninger.

Forsvarsspiller: Juanjo Caballero ext. 108. Beliggenhed: Stueetagen bygning 2

ESCACs elever med det formål at passe deres interesser og som angivet i dens interne forskrifter er behørigt repræsenteret i følgende fire organisationer:

  • ESCAC's akademiske bestyrelse
  • Studentforsamlingen
  • Disciplinærkommissionen
  • Kvalitetsudvalget

Kompetencer, tildelinger og funktioner af samme kan også konsulteres i forordningen om intern ordning og under opfølgning af Centerets Kvalitetskommission.

Placeringer

  • Barcelona

    Plaça de la Farinera, 9, , Barcelona

Spørgsmål