Keystone logo
ESCP Business School - London Campus MSc i Energistyring
ESCP Business School - London Campus

MSc i Energistyring

18 Months

Engelsk

Fuldtid

07 Jun 2024

Oct 2024

GBP 24.700 / per course *

På campus

* gebyrer for studieåret 2020/2021 for alle studerende, EU og ikke-EU. Alle kandidater skal betale et ikke-refunderbart ansøgningsgebyr på € 130

Introduktion

Kandidatuddannelsen i energiledelse er designet til at give dig et helhedsorienteret 360 graders overblik over energivirksomheden, der dækker alle energimarkeder fra olie og gas til vedvarende energi og elektricitet.

Det er designet til at give dig muligheden for at udvikle og implementere strategier til at tackle vigtige spørgsmål inden for energiregulering og -politik og forstå energiselskabsmiljøet og dets grundlæggende økonomiske og teknologiske koncepter.

Programmet understøttes af specialister inden for fakultetsindustrien samt vores London-baserede Research Center for Energy Management (RCEM). Programmet, der blev undervist på campusserne i London og Paris, inkluderer et valgfrit seminar på en uge i USA.

Ved første øjekast

  • Varighed: 18 måneder i alt, inklusive 9 måneders studier og 9 måneders faglig udvikling.
  • Undersøgelsessteder: London og Paris (undervises fuldt ud på engelsk)
  • En oversigt over en holistisk energiindustri: Du vil dække alle energimarkeder, herunder olie-, gas- og LNG-markeder samt vedvarende energi og elektricitet, og udvikle en forståelse af, hvordan man effektivt styrer energiomstillingen i den digitale æra.
  • Integreret arbejdsplacering: Minimum 4 måneder (praktik / direkte ansættelse).
  • Stærk støtte fra energibranchen: Du vil blive udsat for adskillige professionelle netværksmuligheder via vores forskningscenter for energistyring.
  • Global Association of Risk Professionals Accreditation: Siden 2017 er MSc'en i energiledelse akkrediteret af Global Association of Risk Professionals som ERP Academic Partner.
  • Start: september 2020

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Ranglister

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål