Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

Introduktion

Madrid er en af de mest besøgte byer i Europa med en enestående livsstil, en utrolig gastronomi og tusindvis af steder at besøge, herunder nogle af verdens bedste museer.

ESCP's Madrid Campus, der ligger 10 minutter fra byens centrum i det eksklusive kvarter Puerta de Hierro, modtager hvert år over 900 studerende og er i spidsen for skolens digitale programmer, herunder MSc in Marketing & Digital Media, MSc in Digital Project Management & Consulting, Executive Master in International Business (EMIB, 100% online) eller Custom blended Executive-uddannelser. Derudover er der føderale programmer som f.eks. bachelor-, MIM- og MBA-uddannelser i international ledelse eller MSC-uddannelser i gæstfrihed eller fast ejendom.

Når man taler om Madrid Campus, er det synonymt med Vanguardia. Masters med digital orientering og digital udvikling for førende virksomheder, hvor vi tager os af mennesker, så de kan studere det, de bedst kan lide, i de bedst mulige omgivelser.

Madrid har været DIGITALT i lang tid og venter på dig med åbne arme. Vil du gå glip af det?

Fra Puerta del Sol og Plaza Mayor til Plaza de España, Malasaña, Chueca og Bernabeu-fodboldstadion er det ikke kun byens størrelse, der gør den spændende.

Det er madrileños holdning - en kærlighed til socialt samvær, kulturel udstråling og folkets varme indstilling. Hvert hjørne, du drejer, afslører noget, der kan overraske og glæde dig.

Internationalt miljø

Madrid er hjemsted for nogle af de bedste handelsskoler i verden.

Hovedstaden byder på et mangfoldigt og internationalt samfund, der giver dig mulighed for at studere sammen med studerende fra hele verden. Det er også en af de mest overkommelige byer for studerende i Europa.

Et centrum for innovation

Den spanske hovedstad er et af de førende erhvervs- og innovationscentre i Europa.

Madrid giver de studerende gode muligheder for at skabe professionelle kontakter og få relevant erfaring. På ESCP stræber vi efter at holde trit med de skiftende krav og tendenser i økonomien, idet vi tager nye teknologier og innovation til os for at opfylde behovene hos både studerende og fremtidige arbejdsgivere.

Campus funktioner

Faciliteter

På campus er der komfortable multifunktionelle lokaler, et bibliotek, computerrum, et cafeteria og en parkeringsplads.

Madrid campus dækker 2000m

 • 1 cafeteria
 • 1 bibliotek
 • 1 computerrum
 • 12 klasseværelser
 • 2 amfiteatre
 • Terrasse og have

Executive Education

ExEd-campus er et sted, der er skabt til at imødekomme behovene hos vores kunder, multinationale selskaber, ledere og fagfolk.

Vores klasseværelser er udstyret med de nyeste digitale teknologier, som giver os mulighed for at tilpasse vores læringsteknikker og samtidig forbedre læringsoplevelsen og kvaliteten af programmerne. Vi fjerner barrierer for rum og tid ved at tilpasse hvert program til den professionelles eget tempo og behov.

Navalmanzano ExEd-bygningen er det perfekte miljø til at forfølge din vej for livslang læring, omskoling og opkvalificering, der er nødvendig i denne komplekse, stadigt skiftende forretningsverden.

Cafeteria

Nyfornyet, Madrid campus cafeteria tilbyder studerende ikke bare gode hjemmelavede måltider, sandwich og den berømte spanske "tortilla de patatas", men det er også et fantastisk sted at slappe af, mødes med venner eller studere og lave teamwork.

Hjemmelavede måltider hver dag

Madrids bedste aktiver: Paco og Victor! De vil tage sig af dig og få dig til at føle dig hjemme (eller bedre end hjemme) med deres store smil, venlige ord og især deres hjemmelavede måltider hver dag!

Studieliv

En række muligheder for personlig vækst og udvikling tilbydes på Madrid-campus gennem dets klubber og foreninger. Kom med os!

Madrid campus har flere studenterforeninger, som du kan tilslutte dig for at få nye venner, have det sjovt og engagere dig! Vil du oprette en ny forening eller klub? Vi tørster efter nye initiativer, så fortæl os om dit projekt og lad os skabe nye ting.

Forretningsengagement

Uddannelse af ledere fra den offentlige administration og førende spanske virksomheder (Indra, Repsol, Iberia, REE, ATOS, Maxam).

Med det formål at udnytte vores internationale DNA, måden vi opfatter ledelse på, vores evne til at uddanne studerende i de nyeste trends og frem for alt med en positionering meget klar over skræddersyet uddannelse, udvikler vi sammen med virksomheder i top- notch-programmer og tilbyde træningsløsninger.

Digital transformation

ESCP Madrid campus leder skolens online programmer og blandede løsninger (EMIB -spansk, engelsk eller fransk-, ATOS-program, Indra Open University osv.)

Executive Education and Blended Solutions-afdelingen på Madrid campus bliver en strategisk partner med virksomhedsuniversiteter og virksomheder, hvor vi er meget specialiserede i at identificere deres behov gennem to grundlæggende metoder. På den ene side er on-the-job træning en direkte anvendt metode til en professionel behov for at udføre i sit job. For at gøre dette gennemfører vi interviews med forskellige ledelsesniveauer med det formål at fokusere uddannelsen til en bestemt profil ud fra et 360 graders perspektiv.

For det andet projektbaseret læring. En metode, hvorfra vi interviewede på niveauet af virksomhedens adresse, så de professionelle kan levere en reel løsning, der har en reel indflydelse på ROI af denne uddannelse.

Endelig, sammenfaldende med den digitale revolution, tilføjede vi for fem år siden et tredje metodologisk element: adaptiv læring. Det vil sige, at vi i begyndelsen af hver cyklus identificerer det kompetenceniveau, som hver deltager har i hver enkelt af de tekniske eller bløde færdigheder, som du skal have i dit arbejdscenter, og i funktionen af det designer vi en tilpasset rejseplan vha. on the job training og projektbaseret læring.

Lærende innovation

ESCP Madrid campus har på rekordtid skabt en af de mest innovative pædagogiske digitaliseringsmodeller på markedet for at imødekomme de aktuelle behov som følge af COVID-19.

Adaptiv model blandet læring

Vi udfører en intens proces med gentilpasning af vores uddannelsesmodel gennem en revolutionær metode: "Adaptive Model Blended Learning" (AMBL).

AMBL-metoden vil give os mulighed for at nå ud til vores studerende på en meget mere effektiv måde, hvilket garanterer en brugeroplevelse i topklasse uanset den situation, vi måtte opleve. Grundlæggende giver AMBL Metodologien os mulighed for at gå fra et rent ansigt-til-ansigt miljø til et digitalt (online) miljø eller en hybridmodel som en blandet løsning mellem begge på få timer. Uanset om en elev starter en klasse personligt eller eksternt, eller vi skal skifte fra et miljø til et andet, kan vi garantere, at kvaliteten af undervisningen og både den internationale og studerendes oplevelse vil blive opretholdt.

  Visumkrav

  Den dokumentation, der kræves for at rejse til Spanien, varierer alt efter oprindelsesland.

  • Hvis du er statsborger i et EU-land, Schweiz, Norge, Island eller Lichtenstein, skal du have et gyldigt pas eller ID-kort.
  • Hvis du kommer fra et andet land, skal du have et gyldigt aktuelt visum for at komme ind i Spanien. Se venligst den opdaterede information om det spanske udenrigsministerium:

  Kontakt venligst den spanske ambassade eller konsulat i dit bopælsland mindst tre måneder før din afrejse for at få alle oplysninger om visumprocessen (frister, dokumentation, der skal fremlægges osv.).

  Opholdstilladelse

  Hvis du planlægger at blive i Spanien i mere end seks måneder, skal du senest 30 dage efter din ankomst til Madrid Campus ansøge om et Tarjeta de estudiante extranjero (udenlandsk studiekort).

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Madrid

   ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, 28035, Madrid

  • London

   London, Det Forenede Kongerige

   • Berlin

    Heubnerweg,8-10, 14059, Berlin

    • Turin

     Corso Unione Sovietica,218 bis, 10134, Turin

     Spørgsmål