Keystone logo
ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

Introduktion

ESCP Business School blev grundlagt i 1819 og har produceret generationer af ledere og iværksættere. Med sine seks urbane campusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa giver ESCPs ægte europæiske identitet det muligt at tilbyde en unik multikulturel uddannelsesstil inden for erhvervslivet og et globalt syn på internationale ledelsesspørgsmål. Hvert år byder ESCP velkommen til over 9.000 studerende og 5.000 ledere fra mere end 130 forskellige lande, hvilket giver dem et omfattende tilbud af ledelseskurser og specialiserede programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, Ph.D. og Executive Education). ESCP Business School er multiakkrediteret: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 europæiske Higher Ed-standarder.

ESCP Business School - Torino

Turin Campus, grundlagt i 2004, er en ung campus, der oplevede hurtig vækst. Med begejstringen fra en start-up, tror den fuldt og fast på iværksætteri og den stærke udvikling af succesfulde initiativer.

Campus betjener begge studerende - 750 fra 60 forskellige lande - med masteruddannelser og erhvervslivet med et komplet tilbud af lederuddannelse, anvendt forskning og iværksættertjenester.

Turin Campus har stærke relationer med en række nationale og internationale virksomheder, der bidrager til dets styring.

Det italienske ESCP-hovedkvarter blev siden begyndelsen en vigtig mulighed for vores handelsskole til at flytte videre til virksomheder på det italienske territorium, som på ESCP Turin Campus fandt en værdifuld partner til træning af deres talenter.

Disse stærke forbindelser med erhvervslivet er et af de vigtigste kendetegn ved den italienske campus: over halvdelen af sine aktiviteter er med virksomhedernes verden.

Statistik

Hvert år byder ESCP velkommen over:

 • 6.500 studerende, og
 • 5.000 ledere fra
 • mere end 120 forskellige lande

  Campus funktioner

  Bortset fra Torino -campus er der 5 andre byområder:

  • Berlin
  • London
  • Madrid
  • Paris
  • Warszawa

  Oplev kapitalen for åben innovationskultur

  Torino er en dynamisk og attraktiv by, der forstår at forny sig selv og se til fremtiden. Det er blevet et friskt, smart, moderne og fordomsfrit knudepunkt for alt, hvad der er europæisk. Byen er vært for mere end 100.000 studerende, mange af dem internationale, tiltrukket af en bred vifte af muligheder for videregående uddannelse, skoler og universiteter blandt de mest prestigefyldte i verden.

  Forretningscenter

  Regionen er vugge for mange vigtige italienske virksomheder. Accenture, Avio, Caffarel, Comau, Ferrero, Intesa Sanpaolo, Lavazza, Martini & Rossi, Reply, Robe di Kappa, Unicredit, som alle (blandt mange andre) er tilgængelige for at rekruttere vores studerende.

  Italiensk livsstil

  Turin har masser af spændende steder at besøge og er vært for masser af begivenheder og internationale biograf-, kunst- og musikfestivaler. Byen er kendt for sine paladser, kunstgallerier, restauranter, kirker, teatre, biblioteker, pladser, haver, museer og andre spillesteder. Turin er på grund af tilstedeværelsen af mange parker en af italienernes grønneste byer. Det har en rig kultur og historie, og det er vært for masser af kulturelle begivenheder.

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteretAACSB-akkrediteret

   Placeringer

   • Turin

    Corso Unione Sovietica, 218 bis, 10134, Turin

   Spørgsmål