Keystone logo
© TESS
ESCP Business School

ESCP Business School

ESCP Business School

Introduktion

ESCP Business School blev grundlagt i 1819 og har produceret generationer af ledere og iværksættere. Med sine seks urbane campusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa gør ESCP Business School s ægte europæiske identitet det muligt at tilbyde en unik multikulturel uddannelsesstil inden for erhvervslivet og et globalt syn på internationale ledelsesspørgsmål. Hvert år byder ESCP Business School velkommen til over 6.500 studerende og 5.000 ledere fra mere end 120 forskellige lande, hvilket giver dem et omfattende tilbud af ledelseskurser og specialiserede programmer (bachelor, master, Executive MBA, PhD og Executive Education). ESCP Business School er multiakkrediteret: AACSB, EQUIS, EFMD MBA EFMD EMBA – Følg os på Twitter @ESCPeurope

Selvom ESCP Business School -mærket har udviklet sig gennem næsten 200 års historie, forblev det altid loyalt over for de første tre bogstaver. Startende i 1819 under navnet Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie og kort efter omdøbt til Ecole Supérieure de Commerce, udviklede det sig til ESCP halvtreds år senere i 1869. Efter at have fusioneret med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i 1999, blev skolen kaldt ESCP-EAP i omkring et årti. I 2009 blev skolens navn omdannet til ESCP Europe, der udtrykkeligt henviser til dens europæiske arv og positionering. I 2019 blev skolen ESCP Business School .

Det internationale omfang af ESCP Business School har været synligt siden dets tidlige alder. Allerede klassen i 1824 talte 30% af internationale studerende med 15 forskellige nationaliteter, blandt dem syv spaniere, fem brasilianere, fem hollændere, fire tyskere og to amerikanere. Sprogundervisning var en væsentlig del af dets første læseplan, som ud over fransk grammatik også omfattede kurser i engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 blev der undervist i i alt ti sprog på ESCP Business School , og eleverne skulle studere mindst tre af dem.

Omkring halvandet århundrede senere var ESCP Business School igen en pioner gennem oprettelsen af en multi-campus handelsskole. For at imødekomme skolens europæiske kald blev campusser i Tyskland og Storbritannien åbnet i 1973, efterfulgt af Spanien i 1988, Italien i 2004 og Warszawa i 2015. I sammenhæng med en stadig mere globaliseret verden er ambitionen for ESCP Business School i dag at uddanne ægte europæiske ledere ved at fremme forbindelsen mellem humanistiske værdier og ledelsesuddannelse. ESCP Business School bliver en veritabel Europaskole, der er åben for verden.

Mission og værdier

ESCP Business School forbinder og former erhvervslivet ved at fremme tværkulturel ledelsesviden og praksis.

Ved at undervise i ledelse fra et tværfagligt perspektiv på det højeste niveau af akademisk ekspertise udvikler vi kulturelt intelligente, flersprogede ledere, som er åbne, omstillingsparate og ansvarlige.

Som ledere og iværksættere er ESCP Business School s kandidater rustet til at lede og inspirere i en globaliseret verden.

Statistik

Nøgle Fakta

 • Verdens første handelshøjskole (est. 1819)
 • 6 campusser: Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa
 • 140 akademiske alliancer i Europa og verden i 47 lande
 • Multi-akkrediteret: AACSB, EQUIS, EFMD MBA, EFMD EMBA
 • Regelmæssigt rangeret blandt verdens bedste business schools
 • Europæisk regeringsførelse repræsenterer skolens dybe europæiske identitet
 • 7.100+ Studerende på uddannelser, der repræsenterer 120 forskellige nationaliteter
 • 5.000 deltagere (Executive Education)
 • 160 forskningsaktive professorer, der repræsenterer over 33 nationaliteter på tværs af vores campus
 • 800+ praktiserende læger og eksperter
 • 100+ nationaliteter fordelt på 6 campusser
 • 65.000 aktive alumner i over 150 lande i verden

  Campus funktioner

  universitetsområder

  ESCP Business School særprægede model for en grænseoverskridende multi-campus handelsskole er kernen i vores europæiske identitet. Med sine seks byområder i større europæiske byer ESCP Business School aktivt til udviklingen af europæisk ledelseskultur og giver skolen mulighed for at tilbyde en unik type tværkulturel erhvervsuddannelse:

  • BERLIN
  • LONDON
  • MADRID
  • PARIS
  • TORINO
  • WARSZAWA

   Visumkrav

   Berlin, Tyskland

   Visum og opholdstilladelser

   Hvis du opholder dig i Tyskland i mere end 90 dage, og ikke allerede har et visum eller opholdstilladelse fra et andet EU Schengen-medlemsland, skal du ansøge om visum to måneder før din afrejse ved at kontakte din nærmeste tyske ambassade.

   Hvis du allerede har et gyldigt visum eller opholdstilladelse fra et andet EU Schengen-medlemsland, eller hvis du rejser ind i Tyskland uden visum (Andorra, Australien, Brasilien, Canada, El Salvador, Honduras, Israel, Japan, Monaco, New Zealand, San Marino, Sydkorea eller USA), skal du søge om en tysk opholdstilladelse inden for 90 dage efter din ankomst.

   London, Storbritannien

   Vigtig information til EU- og schweiziske statsborgere.

   Storbritannien forlod EU den 31. januar 2020, og fra 1. januar 2021 vil Storbritannien implementere et pointbaseret immigrationssystem (PBS).

   Det betyder fra 1. januar 2021, at hvis du ønsker at læse mere end seks måneder på et uddannelsesniveau (f.eks. Bachelor og Master in Management programmer) og ikke allerede bor i Storbritannien eller har rettigheder i henhold til udtrædelsesaftalen, skal du opfylde specifikke krav og ansøg gennem PBS (Student Visa Point-Based System) for at gøre det. Du skal også bestå relevante kontroller, herunder kontrol af britiske straffeattest.

   Du kan fortsætte med at besøge Storbritannien i op til seks måneder uden at ansøge om visum og kan deltage i en bred vifte af aktiviteter, herunder turisme, besøg af familie og venner og kortvarige studier (f.eks. MBA i International Management og MSc-programmer). Du kan rejse ind i Storbritannien med et ID-kort indtil 30. september 2021 (ved besøg på mindre end seks måneder).

   Irske statsborgeres status vil fortsat være beskyttet som en del af Common Travel Area-arrangementer og vil derfor ikke kræve tilladelse til at komme til Storbritannien undtagen under et meget begrænset antal omstændigheder, og irske statsborgere vil ikke være forpligtet til at ansøge under de nye punkter- baseret immigrationssystem.

   Madrid, Spanien

   Den dokumentation, der kræves for at rejse til Spanien, varierer alt efter oprindelsesland.

   • Hvis du er statsborger i et EU-land, Schweiz, Norge, Island eller Lichtenstein, skal du have et gyldigt pas eller ID-kort.
   • Hvis du kommer fra et andet land, skal du have et gyldigt aktuelt visum for at komme ind i Spanien. Se venligst oplysningerne om det spanske udenrigsministerium:

   Kontakt venligst den spanske ambassade eller konsulat i dit bopælsland mindst tre måneder før din afrejse for at få alle oplysninger om visumprocessen (frister, dokumentation, der skal fremlægges osv.).

   Opholdstilladelser

   Hvis du planlægger at blive i Spanien i mere end seks måneder, skal du senest 30 dage efter din ankomst til Madrid Campus ansøge om et Tarjeta de estudiante extranjero (udenlandsk studiekort).

   Paris, Frankrig

   Visum og opholdstilladelser

   Der er forskellige former for visa til rådighed i Frankrig. Proceduren for at få en opholdstilladelse varierer afhængigt af, hvilken slags visum du får.

   Kontakt venligst det franske konsulat eller Campus France i dit bopælsland mindst tre måneder før din afrejse for at få alle oplysninger om visumprocessen (frister, dokumentation, der skal fremlægges osv.).

   Studerende fra Den Europæiske Union og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde behøver ikke et visum.

   Ikke-europæiske studerende skal ansøge om:

   Langtidsstudievisum (Visa de lange séjour pour études – VLS-TS)

   Dette visum er det, du har brug for, hvis du skal være i Frankrig, på Paris Campus i ESCP i et semester eller et akademisk år.

   I nogle særlige tilfælde kan der udstedes et midlertidigt langtidsstudievisum. Den varer op til seks måneder og kan ikke fornyes.

   Når du har fået dit relevante visum, skal du ansøge om din franske opholdstilladelse (Carte de Séjour), inden for to måneder efter din ankomst til Paris Campus. Student Affairs Office på Paris campus vil hjælpe dig med den OFII-proces, når du er i Paris.

   Specifikt visum for Pre-master ikke-EU-studerende

   Visum "Adgangseksamen" (eller "étudiant-concours")

   Du har ansøgt om dette visum, hvis du tog vores optagelseseksamen i Frankrig.

   Med dette specifikke visum vil du være i stand til at ansøge om en fornyelig etårig opholdstilladelse uden at vende tilbage til dit hjemland.

   Torino, Italien

   Visum

   Alle studerende, der kommer fra ikke-EU-lande, skal anmode om et studievisum. For at få dette visum skal du kontakte det italienske konsulat i dit bopælsland.

   Opholdstilladelser

   Hvis du er ikke-EU-borger, skal du ansøge om en studerendes opholdstilladelse ("Permesso di soggiorno per motivi di studio"). Opholdstilladelsen udstedes af den lokale politiafdeling ("Questura - Ufficio Stranieri") i den studerendes levende by i Italien. Studenterkontoret vil støtte dig under hele proceduren

   Stipendier og finansiering

   • ESCP-stipendier tildeles på grundlag af fortjeneste eller økonomisk behov, og dit studieforløb på ESCP.
   • ESCP-stipendier dækker kun studieafgifter; stipendiebeløb trækkes fra studieafgiftsregningen.
   • ESCP-stipendier må ikke på nogen måde udgøre leveomkostninger.

   For mere information om stipendieprocessen og deadlines, se venligst dit programs hjemmeside.

   Ranglister

   FT Ranking resultater 2023

   • #1 Master i finans
   • #3 Executive MBA
   • #4 Master i ledelse
   • #4 Europæiske Handelsskoler
   • #13 Executive Education
   • #14 Globale brugerdefinerede programmer
   • #17 Verdensomspændende åbne programmer

   The Economist Ranking Resultater

   • #4 Master i ledelse
   • #1 Beskæftigelsesegnethed blandt forskellige rekrutterere
   • #1 Forskellige sprog på tilbud
   • #1 Adgang til oversøiske udvekslingsprogrammer

   QS-ranglistens resultater 2023

   • #12 MBA i International Management i Europa
   • #7 MSc i Big Data og Business Analytics på verdensplan
   • #4 MSc i marketing og kreativitet på verdensplan
   • #6 Master i ledelse på verdensplan

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

   English Language Requirements

   Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

   Optagelseskrav til programmet

   Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

   Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

   Placeringer

   • Paris

    ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République, 75543, Paris

    • Madrid

     ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain , 28035 , Madrid

     • London

      ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road , NW3 7BG, London

      • Berlin

       ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10, 14059, Berlin

       • Turin

        ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis , 10134, Turin

        • Warsaw

         ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St. , 03-301, Warsaw

         Spørgsmål