Keystone logo
Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Introduktion

Vi er den moderne og inkluderende handelsskole med fremtiden som synspunkt og køreplan for vores rejse, som vores region kræver for at møde de udfordringer, der opstår i det 21. århundrede; Vi er forpligtet til den permanente søgning efter avantgarde-ideer for at omsætte dem til praksis og med en tankegang, der fremmer handling og omfavner permanent forandring fra vores kultur for at opnå den konstante udveksling af ideer og viden. Vi er en skole for professionel transformation. Vi er og vil være et rum, hvor ideer forbedres.

High School Business - ENAN - uddannelse med de højeste standarder for akademisk kvalitet og ekspertise er kun begyndelsen, til dette og til alle vores kognitive processer tilføjer vi de virkelige begreber innovation og kreativitet og tilføjer den værdi, der foreslår at bryde inertien traditionel af ensartede kurser, og i overensstemmelse med det, der genererer for vores studerende oprettelse og tilbud af grader, studier og certificeringer, der er i overensstemmelse med, hvad markedet kræver, ikke kun lokale, men globale. Vi ønsker ikke at uddanne ensartede fagfolk, der ikke skiller sig ud fra resten, hvor konkurrencen om viden er afgørende, vi vil have mennesker, der er globale, og som tænker og handler anderledes, for at opnå lige innovative resultater.

138075_pexels-photo-1438072.jpeg

mission

Vi er den strategiske allierede for organisationer, der foreslår globale og dynamiske løsninger til uddannelse af mennesker, hvilket skaber en ansvarlig og positiv indflydelse i verden.

udsigt

At være mere end en handelsskole, der udvikler sig med nye modeller af studier og tjenester, mod den nye økonomi i den nye industrielle revolution, der har indflydelse på positive ændringer i det globale samfund.

Placeringer

  • Guatemala City

    10 Ave 4-83 Zona 15 Colonia Lo de Contreras, , Guatemala City

Spørgsmål