Keystone logo
Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

Introduktion

Escuela Hotelera De San Juan opstod fra visionen og initiativet fra fru Sylvia Cestero León for at give Puerto Rico et prestigefyldt træningscenter i programmer relateret til gæstfrihedstjenester. I starten var han en del af Sylvia Cestero de Toyos Vocational High School, en erhvervsinstitution, en dygtig tekniker med mere end tyve års tjeneste. Escuela Hotelera De San Juan voksede og udviklede sig som en autonom institution baseret på Calle Mayagüez og klasseværelser på Avenida Barbosa og Avenida 65 de Infantería indtil 2003, da den flyttede til sine nye faciliteter på Calle Guayama, nr. 229, i Hato Rey.

Næsten 25 år efter grundlæggelsen har Escuela Hotelera De San Juan betydeligt påvirket fødevare- og drikkevareindustrien og samfundet generelt. Bevis på dette er de utallige aktiviteter, der fremmes af tilstedeværelsen af kandidater i prestigefyldte professionelle omgivelser.

I august 2009 Escuela Hotelera De San Juan sit campus i Mayagüez, Puerto Rico på Highway 114, Km 0.4, Sector Western Industrial Park, Barrio Guanajibo i Mayagüez. Denne campus tilbyder moderne faciliteter til potentielle studerende, der er interesseret i at søge uddannelse i karrieren som Specialist in Culinary Arts, International Bakery and Pastry.

Placeringer

  • San Juan

    Calle Guayama,229, 00917, San Juan

    Programmer

      Spørgsmål