Keystone logo
ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

Introduktion

Oprettet i 1987 inden for det katolske universitet i Lyon (UCLy) Esdes (School for Social and Economic Development) er en post-baccalaureate-skole for ledelse, medlem af Conférence des Grandes Ecoles. Esdes er engageret i processen med international akkreditering hos EPAS og AACSB.

Dens kald er at uddanne ledere og iværksættere, der er i stand til at skabe og forvalte bæredygtig regeringsførelse til fremkomsten af en ansvarlig økonomi. Kollektiv præstation, medborgerskab og åbenhed er de værdier, som Esdes udfører.

IMG_140

3 programmer:

  • Kandidatgrad i ledelse (PGE) om 5 år
  • Bachelorgrad i Business i 3 år fransk 3 & engelsk 1 spor.
  • Kandidatgrad i ledelse i 2 år fransk 3 & engelsk 4 spor.
  • Uddannelse til DSCG diplom

Esdes er Business School of UCly (Catholic University of Lyon). Skolen nyder derfor godt af ressourcerne og faciliteterne på et internationalt universitet, to campusser i Lyon og Annecy og udveksling mellem de fem fakulteter og fem professionelle skoler. Dette giver Esdes-studerende originale måder at få adgang til baggrunde, der er komplementære til det ledelsesmæssige aspekt af deres uddannelse. Resultatet: unikke profiler med tværfaglige kompetencer, som er eftertragtede af virksomheder.

Nøgletal

1.400 studerende, 50 faste fakulteter, herunder 35 lærer-forskere og 160 professionelle involveret i pensum.

58728_endofintro.png

Ranglister

Esdes slutter sig til top 80 af verdens bedste Masters in Management i Financial Times 2023-ranglisten!

Esdes' Master in Management har forbedret sin position i Financial Times verdens 100 bedste Masters in Management- rangering og rykket 3 pladser op til 78. position efter en bemærkelsesværdig indgang sidste år. Esdes' optagelse i denne prestigefyldte placering for andet år i træk understreger kvaliteten af dens Master in Management og dens faglige integration af dens kandidater. (+39% lønstigning på 3 år for alumner)

Lær mere !

Placeringer

  • Lyon

    ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France, , Lyon

Spørgsmål