Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Introduktion

ESDESIGN er den første online designskole, et mødested, hvor kilometer, dage eller timer ikke betyder noget. Det er en skole uden døre med tusind vinduer til verden, der forbinder personlig impuls med globalt og socialt engagement. Det er at kende tendenser og omdanne ideer og projekter til virkeligheder. ESDESIGN oplever designverdenen med en 360-vision.

Med fuldt fleksible online-mestre kombinerer vores didaktiske forslag samarbejdsarbejde med undervisning gennem online videokonferencer i realtid og forsinkede kommunikationsrum.

Uden at glemme forretningsvisionen fra begyndelsen af et projekt til slutningen fordyber vi os i skabelsesprocessen, idet vi forstår design som et værktøj, der tilbyder en løsning på et reelt og aktuelt problem.

Med denne vision har vi valgt oprettelsen af 7 områder af designmestre: Kommunikation, Rum, Grafik og Redaktion, Interaktion, Ledelse, Mode og Produkt. Årligt vælger mere end 1.000 studerende at træne med ESDESIGN.

ESDESIGN er en del af Planeta Formación y Universidades, træningsafdelingen for Grupo Planeta. Et internationalt netværk af videregående uddannelser, der har 25 uddannelsesinstitutioner i Spanien, Andorra, Frankrig, Italien, Nordafrika, USA og Colombia. Hvert år trænes mere end 100.000 studerende fra 114 forskellige nationaliteter gennem handelshøjskoler, universiteter, specialiserede videregående skoler og erhvervs- og efteruddannelsescentre.

Statistik

Hvert år uddannes mere end 100.000 studerende fra 114 forskellige nationaliteter gennem sine handelshøjskoler, universiteter, specialiserede videregående skoler og erhvervs- og efteruddannelsescentre.

    Placeringer

    • Barcelona

      Barcelona, Spanien

      Spørgsmål