Keystone logo
© Eva Dang
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

Introduktion

European School of Economics (ESE) er en privat College of Higher Education uden grænser, multikulturel og pragmatisk, fuldt akkrediteret i Storbritannien og i rækkefølge af børsnoterede organer.
ESE tilbyder bacheloruddannelse, master, MBA og korte programmer på sine centre i London, Rom, Milano, Firenze og Madrid.

ESE kandidater er blandt de mest konkurrencedygtige forretningsfolk på markedet, forberedt på lederrolle inden for international markedsføring, økonomi, kommunikation og ledelse. Med evnen til individuelt at skræddersy deres studium, skal ESE-studerende:

studere i udlandet med ESE-centre over hele verden

Specialiseret sig i avancerede erhvervssektorer, såsom mode, arrangementer, musik, sport, kunst, medier og menneskelige ressourcer blandt andre;

komplette praktikophold, udvælgelse fra mere end 1500 førende organisationer rundt om i verden.

En skole uden grænser er European School of Economics et nyt koncept inden for videregående uddannelse. Ved at kombinere akademisk ekspertise, internationalitet og pragmatisme er ESE-uddannelsen og certifikatprogrammerne designet til at forberede en ny generation af ledere og iværksættere. European School of Economics (ESE) er en anerkendt uddannelsesinstitution, der er akkrediteret af British Accreditation Council (BAC).

Hvad gør ESE et godt sted for studerende?

En personlig og skræddersyet lærerfaring - på ESE får du en individuel og spændende oplevelse takket være den lille klassestørrelse og den fremragende lærer / lærer ratio

• " Drømmen er den mest virkelige ting der er " - ESE-studerende udvikler en unik faglig og professionel Pathway gennem deres udvalgte kursusspecialisering og praktikplacering

Pragmatisme - praktisk erfaring i nutidig forretningspraksis gennem det omfattende praktikprogram

Internationalitet - Studerende fra mere end 60 lande og studere i udlandet med ESE-centre over hele verden

Specialisering inden for avancerede erhvervssektorer , herunder mode, arrangementer, musik, sport, kunst, medier og menneskelige ressourcer blandt andre

Store praktikophold - ESE-studerende kan vælge blandt mere end 1500 førende organisationer rundt om i verden

Uddannelsesfilosofi

Den European School of Economics har forestillet en ny menneskes fødsel for skabelsen af ​​enkeltpersoner, der er fri for fordomme og frygt, og i stand til at harmonisere tilsyneladende alderlige modsætninger mellem økonomi og etik, handling og kontemplation og økonomisk magt og kærlighed.

ESE bachelor-, master-, MBA- og certifikatprogrammer sigter mod at forberede internationale iværksættere og ledere med den kulturelle bevidsthed, evner og moralske kvaliteter, der er mest nødvendige i nutidens forretning.

ESE værdier

Bag enhver menneskelig præstation, ved enhver intuisions oprindelse, af enhver videnskabelig eller social erobring bag verdens største økonomiske og industrielle virksomheder, og alt, hvad der er smukt, nyttigt og velhavende, er der altid en mand, et individ og hans drøm.

Kun enkeltpersoner kan forvandle samfundet. Kun enkeltpersoner kan drømme. ESE's mission er at skabe en ny generation af unge iværksættere og virksomhedsledere, visionære, pragmatiske drømmere. For at opnå et sådant mål kræves mere end gode programmer og gode lærere. ESE er et system af vitale ideer og forbereder sine elever til at være de nye celler i en helbredt menneskehed, fri fra konflikt tænkning, overtro, fordomme og forældede ideer, der i sig selv dyrker en ukuelig passion for storhed.

En organisations liv, fremtiden for en nation, af en hel civilisation, afhænger af eksistensen af ​​disse mænd og kvinder. Hovederne for fremtidige organisationer vil være aktionsfilosofer. Disse mennesker er mere værdifulde end guldminer og oliefelter. De vil bringe succes og lang levetid til virksomhederne i verden.

Vi fornemmer ideen om at forfalske dem, skal den akademiske ekspertise følge med med at udvikle deres individuelle menneskelige potentiale, og at udviklingen af ​​intellektuelle evner skal foregå med at skabe en ægte internationalitet og gode operative færdigheder, både opnået inden for området inden for de førende virksomheder af verden.

En mands succes fra en organisation er bestemt af deres filosofi.

Derfor er det i ESE klart, at reel uddannelse ikke blot er undervisningen i begreber og udvikling af færdigheder, men især overførsel af skolens enestående filosofi, ideer og grundprincipper. ESE giver en tilgang til forretning og en bred vision om livet gennem en proces med intellektuel, kunstnerisk, politisk, etisk og socio-kulturel udforskning, der er centreret om selvopdagelse og arbejde med sig selv rettet mod integritet.

Hverken viden eller uddannelse, rigdom eller social status kan bane vejen for succes, men snarere din egen selvkendelse og integritet.

Udviklingen af ​​enhver virksomhed, fra den lokale hjørnebutik til de internationale industriers og finansers giganter, er deres bevidste omdannelse til en "skole for væren". Deres mål og virkelige forretningsmål vil være udviklingen af ​​alle mennesker, der direkte deltager, og interessenter. Fremtidens virksomheder og organisationer vil være steder for ambition og personlig forbedring, hvor medarbejdere og medarbejdere vil gå i slutningen af ​​dagen med større forståelse, lykke og ansvar, og hvor selv de fjerneste celler i organisationen vil blive taget omhu for at udvikle og fremskynde deres fremskridt.

Placeringer

 • London

  ESE London 4 Mandeville Place, W1U 3BG, London

  • Rome

   ESE Rome Via della Cordonata 7 , 00187, Rome

   • Milan

    ESE Milan Via Tortona, 27 , 20144, Milan

    • Florence

     ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19 , 50123, Florence

     • Madrid

      ESE Madrid Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha , 28004, Madrid

      Spørgsmål