Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Introduktion

132755_02_LOGOS.jpg

Innovation inden for erhvervsuddannelse

Lære for Real-time Business

ESEI leverer international erhvervsuddannelse, der opfylder kravene fra globale virksomheder. Siden vores grundlæggelse i 1989 har vi været drevet af en passion for at levere forretningsprogrammer, der giver relevante færdigheder og faglig uddannelse for at forbedre vores studerendes karrieremuligheder og forberede dem til succes i et internationalt arbejdsmiljø.

International anerkendelse for ekspertise

UK og spansk akkrediteringer

ESEI er en anerkendt international videregående uddannelsesinstitution i Spanien. ESEI-bacheloruddannelser er officielle kvalifikationer, der tildeles af de bedste britiske universiteter. ESEI Master programmer er private grader tildelt direkte af ESEI og Universidad Católica de Murcia (UCAM) - en af de mest prestigefyldte universitetsinstitutioner i Europa med et fremragende ry inden for erhvervsuddannelse.

ESEI Barcelona Campus - Bedste by for internationale studerende

Top 5 European Start-up hub

ESEI er beliggende i Barcelona, Spanien, et internationalt knudepunkt for forretning og innovation. Begivenheder som Mobile World Congress, der tiltrækker over 100.000 mennesker årligt, gør byen til en af de bedste netværkssteder i Europa. Vores potentielle kandidater har mulighed for at netværke med iværksættere og investorer og skabe livslang forbindelse med klassekammerater, vejledere og fakulteter.

Internationalt fakultet og eksperter i erhvervslivet

Læring fra erfarne fagfolk

ESEI internationalt fakultet forsker, inspirerer og producerer viden, der er relevant for vores studerendes behov. De foreslår en kollektiv tilgang til komplekse problemer, mens de udvikler individuelle talenter akademisk og professionelt. ESEI-fakultetet er fra hele verden og giver ESEI-studerende et virkeligt globalt forretningsperspektiv.

198137_HOME_en2.jpg

Coaching for Excellence

Vores fakultet er professionelt aktivt: de er administrerende direktører, forretningsejere, iværksættere, marketingledere eller andre ansatte på seniorniveau i virksomheder. ESEI er et springbræt for vores studerende til de karrierer, de ønsker, og vores fakultet er dem, der kan hjælpe dem med at komme dertil!

132760_01_portada.jpg

Praktisk forretningsmetode

Projektbaseret læring (PBL)

Hos ESEI er vores højeste prioritet at give vores studerende den bedst mulige læringsoplevelse. Projektbaseret læring forbinder studerende med den virkelige verden. Studerende får autonomi, fleksibilitet og ansvar for at arbejde sammen om projekter, som kan være en casestudie, en skriftlig rapport, en video, en rollespilaktivitet, et websted osv. Vores læreres rolle er i det væsentlige en facilitator . De opretter projektbriefene og overvåger de fremskridt, holdene gør uge efter uge, med regelmæssige indtjekningspoint - ligesom på arbejdspladsen.

Studentercentreret læring

Personlig opmærksomhed inden for småklassegrupper

ESEI-studerende drager fordel af personlig vejledning og rådgivning fra vores internationale fagfolk inden for uddannelsesledelse. Klassestørrelser er små for at opmuntre og skabe en kultur, der plejer og forbedrer talentet i ESEI-studerendesamfundet.

Levende studieliv

Et varieret fællesskab med 150 studerende fra mere end 40 lande

ESEI tilbyder en virkelig global oplevelse med internationale studerende med forskellig baggrund. ESEI-studentsamfundet består af unge karriereindstillede personer, der brænder for forretning. Med en baggrund af berømte arkitektoniske bygninger, vidunderlige sandstrande, fantastiske middelhavsklima, spændende natteliv, fantastisk køkken og mange kulturelle og sportslige aktiviteter garanterer Barcelona studerende en uforglemmelig oplevelse inden for et rimeligt budget.

132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg

Karrieremuligheder

ESEI forbinder Talent med Business

ESEI tilbyder en unik mulighed for at få erhvervserfaring i Barcelona. ESEI-studerende er i stand til at udføre praktikophold og få international erhvervserfaring hos nationale og internationale virksomheder i Barcelona.

7 korte kurser til forbedring af dine færdigheder på ESEI

ESEI tilbyder en række korte kurser (3 timer om ugen i 6 uger) til alle, der er interesserede. Uanset om du lærer rebene eller allerede er en erfaren professionel, tilbyder disse nye kurser en måde for alle at tilegne sig nye færdigheder eller forbedre eksisterende, uden at forpligte sig til et komplet program.

Vores korte kurser kan tages på campus eller eksternt. Og de er i øjeblikket på tilbud!

Læs videre for at finde ud af, hvilke korte kurser der tilbydes i dette semester, og tilmeld dig i dag .

 1. Projektledelse og Lean Management
  Dette korte kursus tager en systematisk tilgang til studiet af projektledelse. Dens mål er at udstyre de studerende med de nødvendige værktøjer til at udføre effektiv ledelse som beskrevet af Project Management Institute (PMI).
 2. Digital markedsføringsstrategier og teknologier
  Et varmt emne for det 21. århundredes arbejdsliv, digital markedsføring og dets teknologier bliver meget efterspurgte.
  Dette korte kursus vil undersøge, hvordan mærker kan påvirke engagement gennem brugen af digitale platforme. Det vil hjælpe eleverne med at navigere i en lang række digitale marketingteknologier og forklare, hvordan hver enkelt kan bruges strategisk til at nå en virksomheds langsigtede mål.
 3. Forretningsplan: Oprettelse og udvikling
  Opmærksomhed, håbelige opstartsstiftere! Dette korte kursus er nyttigt for alle, der er interesserede i at starte deres egen venture og lære at oprette en forretningsplan.
 4. Søgemaskine markedsføring
  Search Engine Marketing (SEM) fokuserer på promovering af websteder ved at øge deres synlighed på resultatsider for søgemaskiner. Med et stigende antal mennesker, der handler online efter produkter og tjenester, har SEM aldrig været så vigtig.
 5. Mobil markedsføring
  Mobil markedsføring er en flerkanals online marketingteknik. Det er fokuseret på at nå et publikum via deres smartphones, tablets eller relaterede enheder. Det bruger websteder, e-mail, SMS, sociale medier og mobilapplikationer til at interagere med kunder.
 6. Sportsmarkedsføring
  Sportsmarkedsføring fokuserer på promovering af sportsbegivenheder og hold samt promovering af andre produkter og tjenester i sportsbranchen.
 7. Sportsetik og socialt ansvar
  Opdelt i to sektioner fokuserer dette korte kursus på både etik i sport og socialt ansvar i sportsbranchen.

Placeringer

 • Barcelona

  Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Spørgsmål