Keystone logo
Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Introduktion

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) uddanner studerende til at blive ledere og politiske beslutningstagere i sundhedsvæsenet i Holland og i udlandet. Med vores uddannelse bidrager vi til et mere tilgængeligt og økonomisk overkommeligt sundhedsvæsen, der opretholder kvaliteten af ​​plejen og samtidig inkluderende for alle mennesker. ESHPM tilbyder en bachelorgrad, fire kandidatuddannelser og en post-graduate uddannelse. Forskningstemaerne for Erasmus School of Health Policy & Ledelse er 'markedsorganisation og systemdesign', 'plejens kvalitet og effektivitet' og 'forretningsledelse af sundhedsorganisationer'. På ESHPM er der 1350 studerende og mere end 200 ansatte.

Erasmus School of Health Policy & Ledelsen har en særstilling. ESHPM er en del af Fakultetet for Medicin og Sundhedsvidenskab ved Erasmus University Rotterdam (EUR). Der er en stærk forbindelse til Erasmus MC. ESHPM er placeret på Erasmus University Rotterdam campus i Bayle Building. Inden for EUR-fællesskabet fungerer ESHPM som et fakultet.

Campus funktioner

Omdrejningspunktet for Erasmus University Rotterdam er vores Woudestein-campus, en bekvem 15-minutters cykeltur fra Rotterdams centrum, inklusive den slanke nye Rotterdam Centraal-togstation (hvor du også kan tage sporvognen eller metroen til EUR.) Uden for undervisningen, studerende studerer i den lysfyldte nye Polak-bygning eller på vores topmoderne universitetsbibliotek, snupper en kop kaffe på Erasmus Food Plaza eller deltager i et arrangement i teatret eller caféen i de Smitse. Sportscentret på campus tilbyder fitness, dans, spinning, squash og tennis blandt mange andre klasser.

Tilgængelighed på campus

Erasmus University Rotterdam værdsætter en tilgængelig campus og bygninger for alle. Direktionen godkendte i 2022 'Handlingsplanen for fysisk tilgængelighed' og afsatte ekstra midler til at forbedre tilgængeligheden på campus trin for trin. Indtil videre er der ansat en bygningsrådgiver, og der er allerede foretaget flere justeringer, såsom redesign af MIVA toiletter. Et nyt design til campusområdet er også blevet skabt og vil blive implementeret i 2024.

  Alumni Statistik

  Ranglister

  Et top-100 forskningsuniversitet: Fra vores egen studenterfeedback til internationale universitetsrangeringer bevarer EUR et fremragende ry. Vi er stolte af, at EUR konsekvent er placeret i top 2% af verdens bedste universiteter.

  Studenterklæringer

  Campusliv og faciliteter

  All facilities also available on campus

  The hub of Erasmus University Rotterdam is our Woudestein campus, which is a 15-minute bike ride or 20-minute tram ride away from the city centre.

  Placeringer

  • Rotterdam

   Bayle Building Burgemeester Oudlaan, 50 3062 PA, Rotterdam

  Chat with students

  Spørgsmål