Keystone logo
Erasmus School of Health Policy & Management European Master in Health Economics and Management
Erasmus School of Health Policy & Management

European Master in Health Economics and Management

Rotterdam, Holland

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 9.000 *

På campus

* institutionsgebyr: studerende uden for EØS | lovpligtigt gebyr hollandske / EØS-studerende | institutionsgebyr hollandske/EØS-studerende: €4000

Introduktion

Is this the program you're looking for?

Programmet jagter ekspertise inden for sundhedsøkonomi og ledelse, hvor det fælles europæiske masterprogram undervises af de fire bedste europæiske universiteter på dette område. Det første semester starter i Bologna, det andet, tredje og sidste semester er op til dig. I løbet af denne to-årige kandidatuddannelse kan du vælge at studere i Oslo, Innsbruck eller Rotterdam.

Why this program?

Det europæiske masterprogram i sundhedsøkonomi og ledelse (Eu-HEM) tilbyder ekspertise inden for sundhedsøkonomi og ledelse og undervises af fire europæiske topuniversiteter på dette område. Baseret på international forskning klæder vi dig på til at tage udfordringer inden for sundhedsvæsenet og forberede dig til en succesfuld international karriere.

Eu-HEM forbereder dig til personale- og ledende stillinger i organisationer og institutioner, der er involveret i sundhedsydelser. Nøglen til en karriere i denne sektor er bevidsthed om den samfundsmæssige relevans af sundhedsydelser og de underforståede begrænsninger, der pålægges af regler og lovgivning. I denne grad vil du studere alle disse elementer.

Eu-HEM er stærkt støttet af fremtidige arbejdsgivere i internationale organisationer, hospitaler, plejeorganisationer, statslige myndigheder og forskningsinstitutioner.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

</p>

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål