Keystone logo
ESIC Business and Marketing School (Escola Superior de Gestão Comercial e Marketing (ESIC))

ESIC Business and Marketing School (Escola Superior de Gestão Comercial e Marketing (ESIC))

ESIC Business and Marketing School (Escola Superior de Gestão Comercial e Marketing (ESIC))

Introduktion

I den nuværende globaliserede verden er det nødvendigt for os at være opmærksomme på alle ændringer, hvad enten de er menneskelige, kulturelle og / eller teknologiske. Vi skal være opmærksomme på, at disse ændringer ud over at ske på global skala konstant påvirker organisatoriske regler og skal respektere de forskelle, der findes i samfundet.

Vores mission er at udvikle og stimulere fagfolk og dermed markeder og økonomier gennem uddannelse, forskning, rådgivning og forfremmelse for at fremskynde overgangen til en ny økonomisk model, mere konkurrencedygtig, effektiv og etisk, der maksimerer menneskers potentiale og markedet i et globalt miljø.

I denne forstand skal vi bekræfte, at der i den nuværende verden er en stor del af virksomheder, der i deres strategi og kultur har et kald for globalitet. Selv små og mellemstore virksomheder lever nødvendigvis i globale miljøer, hvilket påvirker produktionsfaktorerne, økonomien og markedet. Disse konstante ændringer kræver, at virksomhedens hovedledere og teknikere er i stand til at analysere og forudsige situationer, nogle gange med en høj grad af kompleksitet, så de træffer beslutninger, selv under pres, der ikke påvirker deres kompetence. Afhængig af ledelsen har sådanne omstændigheder altid en særlig værdi, der skal opkræves, både for succes og fiasko.

Inden for denne sammenhæng er den voksende digitalisering af samfundet en konkurrencemæssig fordel for dem, der ved, hvordan man styrer deres transformation.

Vores mål er at fremme brasilianske organisationers og fagfolkes konkurrenceevne for dette miljø og dem, der kommer, og holde dem motiverede til at transformere verden til gavn for hele samfundet. Velkommen til ESIC BRASIL

Placeringer

Placeringer
  • Curitiba

    Curitiba, Brasilien

    Spørgsmål