Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master of Permanent Training in Digital Marketing
ESIC Business & Marketing School

Master of Permanent Training in Digital Marketing

12 Months

Spanish

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Apr 2025

EUR 20.400 *

På campus

* Madrid og Barcelona | Valencia: €19.600

Introduktion

Lær om marketing, e-handel, sociale netværk og digital kommunikation med Master i digital markedsføring fra Esic.

Målet med denne kandidatgrad er at øge din faglige konkurrenceevne gennem praktisk træning med særligt fokus på digitale projekter, der dækker kritiske områder som digital positionering, datahåndtering understøttet af teknologi, strategisk brug af sociale netværk og den trending e-handel. mod omnichannel.

Programmet træner dig i marketingledelse, sikring af en strategisk vision, omfattende styring af datadrevne processer i organisationer, beslutningstagning baseret på virksomhedens økonomiske påvirkning og en komplet gennemgang af de digitale marketingdiscipliner organiseret i hele salgstragten, hvilket sikrer den kundecentrerede vision.

Når du er færdig med programmet, vil du være i stand til at opnå titlen Master of Lifelong Training in Digital Marketing udstedt af ESIC University.

Hvorfor studere digital markedsføring?

Vi ved, at digital markedsføring er et udviklingsområde, der er i konstant udvikling, så vi søger ikke kun at øge din viden, men også at introducere færdigheder, der styrker dine ledelsesevner. Der er mange grunde til at ønske at være hovedpersonen i digital transformation.

beskæftigelsesegnethed

Digital markedsføring er en disciplin med en vision for fremtiden, da efterspørgslen efter fagfolk med speciale inden for dette område vil fortsætte med at stige i de kommende år. Profiler såsom e-handelsspecialist, UX/UI-ekspert, digital marketingspecialist eller webanalytiker fører listen over de mest efterspurgte erhverv.

Høj specialisering

Inden for digital markedsføring er der så mange forskellige arbejdsområder, at du finder det felt, hvor du ønsker at udvikle din professionelle karriere. Derudover skal du ikke begrænse dig til at arbejde inden for én sektor, da alle virksomheder har brug for specialister inden for denne disciplin.

være din chef

Ud over at arbejde for andre, hvis du har en iværksætterånd, vil studier af digital marketing hjælpe dig i din egen virksomhed. Eller du kan endda oprette dit eget digitale marketingbureau eller arbejde som freelancer i sektoren. Det er en af de sektorer, der tilbyder den professionelle mest fleksibilitet.

Læreplan

Karrieremuligheder

Ideelle studerende

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Ranglister

Programresultat

Programundervisning

Akkrediteringer

Hvorfor studere i ESIC Business & Marketing School ?</p>

Om skolen

Spørgsmål