Keystone logo
ESIMODE

ESIMODE

ESIMODE

Introduktion

Vores skole blev lanceret i 1981 af Chambre of Commerce og Industri i Toulouse, og brancheforeningen Apparel. ESIMODE tilbyder en bred vifte af kurser for mode studerende, som omfatter specialiserede eksamensbeviser. Disse dækker mode design, mode ledelse, tekstile teknikker, mønster gør og couture.

Selvom Toulouse er kendt som det europæiske hovedkvarter for flyindustrien, det kan også prale en meget vellykket tekstilindustri, historisk en central aktivitet i Midi-Pyrénées regionen, er det også en vigtig turist-og landbrugs websted i Frankrig.

Toulouse skylder sin dynamik til en ung befolkning; hvoraf en tredjedel er i alderen mellem 18 og 29. Tilstedeværelsen af ​​omkring 100.000 studerende gør Toulouse (lokalt kendt som "Pink City") Frankrigs næststørste universitetsby (lige bag Paris) og en værdsat sted på grund af sin store antal undervisningsinstitutioner. Tre universiteter, bestående 14 skoler i alt, sammen med et stort udvalg af både sportslige og kulturelle aktiviteter, i en grundigt indbydende atmosfære, sikre Toulouse ry som en blomstrende by.

Byens bystrukturen omfatter 342 kommuner og et byområde, der er rangeret som den 4. vigtigste tekstil center i Frankrig. Det er den vigtigste produktionsanlæg i Frankrig for kartet tråd og materialer, såsom uld. I Toulouse, tekstilindustrien beskæftiger omkring 4.000 mennesker; eller næsten 7.000, hvis vi inkluderer sektorerne beklædnings-, læder- og mode design.

MBA modebranchen Fik et kollegium eller en handelshøjskole grad, og du har en passion for mode? Du ikke lede længere, denne Master of Business Administration er for dig. Dette kursus vil hjælpe dig med at udvikle din kompetence og blive operationel i sektoren. Den MBA forbereder eleverne til:

Byg et samlet overblik over de forskellige funktioner inden for modebranchen til at skabe bro mellem udvikling, produktion, markedsføring og ledelse. Træne i teknikker og metoder med henblik på at styre en kompleks industri. Udvikle en ånd af iværksætteri og innovation. Dette program er enestående i sin pædagogiske indhold og fremmer evnen til at integrere i modebranchen. En videnskabelig komité er ansvarlig for godkendelse og overvågning af program baseret på behovene i modebranchen.

Niveau og betingelserne for indrejse: Fremragende kommando af fransk sprog

BACHELOR FASHION DESIGN CREATOR For at forberede de studerende til en karriere i oprettelse og design inden for mode sektor, inden for områderne skabelse tekstil, opfattelse af en bred vifte af tøj, modetilbehør og produkt display. At erhverve et godt niveau i teknisk engelsk for at kunne få adgang til en bachelor i Fashion Design (4 års videregående uddannelse). Dette program er fokuseret på den perfekte beherskelse af viden og færdigheder knyttet til metoden til skabelsen inden modebranchen. Viden styrkes takket være en 8-ugers professionel praktik i en virksomhed.

Kursus indhold: Grundlæggende felter at mestre - den kreative tilgang: tegning, teknisk tegning, farver, kunsthistorie, mode design, udvikling af mønstret, opførelse af indsamling, skabelse tekstil og teknisk engelsk, produktion handel. yderligere viden: tekstilstof, professionel kommunikation, mode markedsføring, jura og kulturelle miljø.

Niveau og betingelserne for indrejse: Fremragende kommando af fransk sprog

INDSAMLING MANAGER I Tekstil og Beklædning i Fashion og Luksus Industri, hovedfag i Fashion Business Management (kandidatniveau)

Varighed af kurset: 2 år Ansøger skal have en bachelorgrad fra et regionalt akkrediteret institution, eller skal have fuldført tilsvarende akademisk forberedelse som bestemt ved passende campus myndigheder.

Niveau og betingelserne for indrejse: Fremragende kommando af franske sprog Dette 2-årig graduate kursus forbereder ledelse og salg event funktioner inden for modebranchen forretning. For fuldt ud at opleve og forstå den faglige undervisning, hver enkelt studerende komplet 2 praktikophold i længden af ​​kurset, hver der finder sted i det akademiske år og varig mellem 10 til 12 uger.

Kursus indhold: Ledelse og produktionsstyring, modedesign DAO objekt-orienteret software, Fashion design og mønster gør, Historie og kultur af mode, introduktion til mønster gør, Gradation og industriel montage af beklædningsgenstande, tekstil, fiber og stof teknologi, teknisk engelsk, Personlige færdigheder og lederskab praksis inden et professionelt miljø, Fashion gruppe strategier (selskabsret / Finansiel forvaltning / økonomi).

Tekstil og beklædning, luksus og mode DESIGN - kandidatniveau

Varighed af kurset: 4 år.

Niveau og betingelserne for indrejse: Fremragende kommando af fransk sprog Ved afslutningen af ​​kurset vil unge designere har erhvervet de færdigheder, der kræves for at arbejde i både franske og udenlandske mode virksomheder og, hvis dette er deres ultimative mål, at skabe deres egen tøjmærke. Kursus indhold: Kreativ tilgang, tegning, design kultur, mode design, tekstil skabelse, produkt installation, teknisk engelsk, professionel kommunikation, jura og miljø, mode markedsføring.

Placeringer

  • Toulouse

    3547 avenue de la lauragaise 31683 Labège cedex, 31683, Toulouse

    Spørgsmål