Keystone logo
ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

Introduktion

ESMAC, TALENT ENHANCER Fjernundervisning i byens nærmeste DIN SUCCES!

ESMAC er et kollegium for brugskunst, design, grafisk design og begivenhed, hvis originalitet er at være fjernt.

Det er en kraft, der gør ESMAC den første private institution til at udstede så mange kurser - vi tilbyder 13 indlæg BAC til BAC + 5 distance og e-læring.

Vores innovative tilgang har til formål at forankre vores lektioner i de udfordringer, skabelse, med særlig vægt på realiteterne danner den professionelle verden.

Ruten eleven er helt individualiseret. Det hele kurset foregår omkring hans personlige kunstprojekter, med en rig almen uddannelse og viden om forskellige kunstneriske sammenhænge. Vores mål er at hjælpe hver af vores studerende til at være åben for kreative moderne verden, fremhæver det unikke i deres synspunkter og hjælpe med at udvikle deres talenter. På hans eget tempo.

ET ORD FRA DIREKTØREN "At lære, er du nødt til at undre sig, at stille spørgsmål og til nøje følge udviklingen i vores miljø. Den pædagogiske innovation er en gentagelse i vores tanker og i vores forslag. Vores mål hvert år er at byde nye generationer af studerende til at ledsage dem til deres fremtid. Konkret registrerer vi i morgen i DNA af vores tværfaglige uddannelse ved at placere den lærende i centrum for hans uddannelse. Vi anser livslang læring som en af ​​vores grundlæggende, og vi bekræfter, at arbejde for en verden af ​​viden bliver porten til beskæftigelsesegnetheden og faglig udvikling, er det vores moralske kontrakt. "

Sophie Ducros - Direktør ESMAC

undervisningsmetode Du er i centrum for læring. Din tempo er vores, vi respekterer og vi tilpasse det. Vi tilbyder et papirløst uddannelse med støtte fra vores teams. Vi fokuserer på at udvikle dine evner og strukturere samspillet med vejledere og trænere.

Vores pædagogiske metode er baseret på fire akser:

Nærheden af ​​vores fjernundervisning

personlig korrektion af alle dine lektier (nogle automatiseret oprydning out quiz) Tilgængelighed på alle tider af vores kurser og lektier, Fleksibilitet og tilpasningsevne til alle takket være fraværet af samtidig tilslutning.

Den menneskeheden af ​​Online til at optimere din træning

Med støtte fra lærere, sande facilitatorer og specialister inden for dit område, og som ledsager dig gennem hele dit kursus, rette dit hjemmearbejde, ledsage dine minder, dine vejledes projekter og reagere via e-mail, skype, telefon, chat, spørgsmål. Med støtte fra trænere, grænseflader og sande mediatorer, der væver et afgørende led i hele din rejse. De hjælper dig til at motivere dig og besvare alle dine spørgsmål af generel karakter, som til dine specifikke spørgsmål. Ved individuel støtte dit tempo tempo.

De rigtige værktøjer til at tjene din læretid

Vores overholdelse og specifikke kurser skræddersyet til depoter af certificeringsorganer, Told mange tilgængelige på platformen, Workshops og samarbejdsprojekter på afstand, for RNCP værdipapirer, som giver dig mulighed for at få de nødvendige for en vellykket opbygge din karriere plan færdigheder.

Den pædagogiske platform

Vi tilbyder dig vores brugerdefineret platform, vores Learning Management System (LMS). Vores LMS udvikler sig med dine behov og forslag. Opdateringer klasser og lektier er regelmæssig og i overensstemmelse med den teknologi som love. Findes på hvilket som helst tidspunkt, vores LMS: Lever dine klasser og lektier, der opfylder de standarder og krav til certificering, Giver dig mulighed for at følge din læring fremskridt ved at give dig værktøjerne til at måle dit arbejde, Giver besked, når dit hjemmearbejde er korrigeret, Sikrer alle dine udvekslinger, gør enkel, væske og praksis og frem for alt respektere dit eget tempo, Tilbyder quizzer for visse kurser, Tilbyder information og nyheder i dit speciale ...

Garanti uddannelse kvalitet ESMAC er medlem af Eductive Group, gruppe undervisning højere nationalt plan består af tyve skoler.

ESMAC fritagelse Værdipapirer Certificeret registreret i National Register of Professional Certificeringer (RNCP) under ansvar af Den Nationale Kommission for Vocational Certificering, selv under ledelse af Arbejdsministeriet.

ESMAC, som en organisation af private fjernundervisning, er underlagt pædagogisk overvågning og inspektion af Undervisningsministeriet i henhold til artikel 444- 3 i Code of Education. ESMAC er også underlagt artikel R444-14 ESMAC er registreret som en uddannelsesorganisation med det regionale direktorat for arbejde, beskæftigelse og erhvervsuddannelse (DRTEFP). Ejendommen er underlagt tilsyn af arbejdsministeriet i overensstemmelse med artikel L6361-1 og L6361-2 af arbejdsloven.

ESMAC er medlem af den INSHED schweizisk lovgivning forening med hovedsæde i Genève. Det leverer SDS®et Bachelors of Professional Master SDS® erhvervet ved kapitalisering og akkumulation (ECTS).

UNCTAD har mandat til at identificere foranstaltninger til fordel for virksomheder, SMV'er især i overensstemmelse med internationale standarder, fremme deres evne i teknologi og innovation for at hjælpe dem med at få adgang til nye teknologier og styrke deres deltagelse i globale værdikæder.

WIPO mission er at fremme innovation og kreativitet for økonomiske, sociale og kulturelle udvikling i alle lande gennem et internationalt system for afbalanceret og effektiv intellektuel ejendom.

Bæredygtig Udvikling VORES SAMFUNDSANSVAR ER registreret i vores DNA

Dematerialiserede vores fjernundervisning er i sagens natur lettere i sin proces drift, mere respekt for miljøet og mere socialt ansvarlige.

De fysiske bevægelser fjernet, er det en tidsbesparende, værdifulde og frigivet fra stress af transport, for vores studerende. Hver elev orkester tid til at studere på deres eget tempo, hvor han vil, når han vil. Ægte komfort, der optimerer læring. Den vigtigste brug af internettet betydeligt begrænser anvendelsen af ​​undervisningsmaterialer på tryk.

Placeringer

  • France Online

    39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles, , France Online

Spørgsmål