Keystone logo
ESME

ESME

ESME

Introduktion

ESME : Spirit of Innovation Without Borders

ESME blev grundlagt i 1905 og er en privat nonprofit-skole under tilsyn af ministeriet for uddannelse og forskning. Skolen har en lang tradition for at uddanne ingeniører med et bredt, veludviklet fundament, der giver dem mulighed for uden besvær at bevæge sig ind i alle facetter af ingeniørarbejdsmarkedet.

En anerkendt ingeniørskole

Medlem af konsortiet af de bedste franske skoler i ingeniør- og erhvervslivet «Grandes Ecoles», ESME er også underskriver af Erasmus Charter for Higher Education og medlem af «n+i»-netværket, det internationale netværk af ingeniørskoler.

ESME 's mission er at uddanne ingeniører gennem state-of-the-art forskning. Vi søger at bidrage til fremme af videnskabelig viden og udvide vores undervisning gennem industrielle og internationale partnerskaber.

71902_71901_rsz_axellericci_coreedusud.jpg

Studieliv i Frankrig

Fritid spiller også sin rolle på ESME med mange studenterklubber lige fra sport til musik og vin. De mange sociale aktiviteter, der arrangeres på skolen, repræsenterer fremragende lejligheder til at opleve den franske livsstil og møde nye venner.

Derudover øger skolens omfattende netværk af alumner og kontakter i branchen internationale muligheder for praktikophold og karriere i udlandet.

Grundforskning

ESME giver alle studerende mulighed for at være tæt involveret i banebrydende forskning. Faktisk er det tværfaglige fakultetspersonale på højt niveau forpligtet til anvendt forskning gennem industrielle og grundlæggende kontakter, såvel som til akademisk forskning inden for vores grundforskning. Forskningsfelter dækker en bred vifte af emner fra energisystemer til f.eks. medicinsk billeddannelse eller retsmedicinske videnskaber.

Partnerskaber omfatter internationale grupper og nystartede virksomheder samt prestigefyldte nationale institutioner såsom INSERM (National Institute for Health and Medical Research) eller CNRS (National Institute for Scientific Research). Studerende er tilknyttet disse forskningsaktiviteter gennem praktikophold og projekter. De fleste kandidatstuderende udfører et F&U-projekt i samarbejde med en virksomhed eller et forskningsinstitut under vejledning af et fakultetsmedlem.

Placeringer

  • Paris

    ESME 34 Rue de Fleurus, 75006, Paris

Spørgsmål