Keystone logo
ESPI

ESPI

ESPI

Introduktion

ESPI -gruppen: 50 års historie, ekspertise og knowhow inden for fast ejendom!

Oprettet i 1972 af store ejendomsmæglere, ESPI -gruppen – grundlagt under associativ status (lov af 1901) – er en privat videregående uddannelsesinstitution, hvis kvalifikationer er anerkendt af statens niveau 6 (Bac+ 3) og niveau 7 (Bac+) 5), eller skoleeksamener og registreret i National Directory of Professional Certifications (RNCP), med en bachelor- og en professionel master-cyklus (6 specialiseringer). 50 års eksistens har givet koncernen mulighed for at slå rod i alle ejendomsvirksomheder. I dag er vores studerende spredt over campusserne i Paris, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon og Montpellier.

Siden oprettelsen har ESPI -gruppen vist sin forskellighed: dens interessenter – fagfolk eller lærer-forskere – alle eksperter inden for deres felt, og relevansen og sammenhængen i uddannelsesprogrammerne er nøglerne til kvalitet og professionel uddannelse. Dets stærke netværk fortsætter med at vokse: mere end 9.000 tidligere studerende har ansvarsstillinger, herunder et stort antal ledere. Dets 600 partnere, virksomheder og fagforeninger og dets 250 foredragsholdere gør alt, hvad de kan, for at støtte studerende hen imod de erhverv, de er bestemt til. Anbringelsesprocenten er den bedste illustration af skolens faglige kvalitet og faglighed: 97 % af eleverne er i beskæftigelse ved afslutningen af deres uddannelse.

En træningsmission

Træn gennem vores akademiske ekspertise operationelle, ansvarlige og innovative fagfolk inden for alle grene af fast ejendom nationalt og internationalt.

En mission om innovation og forskning

Deltag gennem vores videnskabelige produktioner og vores ekspertise i transformationerne og innovationerne af det nationale og internationale ejendomsøkosystem.

Statistik

 • Siden 1972
 • 8 campusser
 • 250 Lærerpersonale
 • 3900 studerende
 • 11 800 Diplômés
 • 30 internationale partnere

  Campus funktioner

  Paris

  Nu installeret i en moderne bygning beliggende i hjertet af byen Levallois-Perret, ved porten til Paris, er denne nye campus udstyret med den nyeste teknologi med værelser udstyret med interaktive whiteboards og læringslaboratorier fordelt på 5 etager. En læringslounge byder elever og besøgende velkommen til en kaffepause.

  Disse nye lokaler gør det muligt at arrangere endnu flere professionelle arrangementer og workshops i samarbejde med virksomheder i ejendomssektoren.

  Denne nye placering er et vendepunkt for skolen ved at tilbyde den et moderne arkitektonisk miljø og innovativt uddannelsesudstyr, der gør det muligt for campus at bevare sin førende position på det parisiske marked.

  Nantes

  Regelmæssigt rangeret som den mest attraktive by i Frankrig og blandt de mest innovative i Europa, har Nantes faktisk mange aktiver.

  En kreativ metropol, der fremhæver tilgange til innovation og forretningsudvikling, og byen ved, hvordan man fremmer en rig pulje af færdigheder, der er frisk ud af de mange træningscentre, der er til stede på dens territorium.

  Ejendomssektoren har naturligvis også sin rolle at spille i den atlantiske metropol. De mange byfornyelsesprojekter, der er oprettet for at støtte den økonomiske dynamik i Nantes storbyområde, er virkelig store muligheder for alle fagfolk i sektoren.

  Det var med henblik på at deltage i denne udvikling, at ESPI Group åbnede sit andet campus i Nantes i 2003 på 285 rue Louis de Broglie, i Rivière business park.

  Marseille

  Den næststørste by i Frankrig, Marseille, befinder sig i øjeblikket i en økonomisk udviklingscyklus baseret på diversificerede sektorer, stærk industri og ekspertisecentre inden for videregående uddannelse og forskning. I centrum for denne økonomiske udvikling er Euroméditerranée-projektet. Denne byomstruktureringsoperation, den største nogensinde gennemført i hele Den Europæiske Union, har til formål at tilbyde et internationalt omfang til den provencalske metropol.

  En sådan udvikling integrerer naturligvis alle profiler fra fagfolk i ejendomssektoren. Det er med henblik på at sætte sine studerende i stand til at integrere denne udviklingsdynamik, at ESPI gruppen åbnede sin Marseillais Campus i 2012. Siden da er vores lokaler blevet flyttet til 10 Places de La Joliette i La Joliette-distriktet, det nye økonomiske område. centrum af Marseille beliggende nord for den gamle havn, i hjertet af byomstruktureringsprojektet.

  Bordeaux

  Uden tvivl en af de mest attraktive byer i landet, Bordeaux er frem for alt en metropol på menneskelig skala. Dets dynamiske lokale økosystem og det store antal innovative virksomheder, der udvikler sig dér, gør det til et meget attraktivt område for alle profiler. Ejendomssektoren er ingen undtagelse, og alle de store aktører i erhvervet opererer i dette område.

  Vores campus er til stede i byen Bordeaux siden 2019 og er beliggende i hjertet af Bastide-distriktet, i byens centrum, overfor sporvognsstationen "Jardin Botanique" på 73 avenue Thiers. I et miljø, der kombinerer boliger, butikker, kultursteder og grønne områder, tilbyder vores campus et ideelt arbejdsmiljø for sine 140 studerende.

  Lyon

  Auvergne-Rhône-Alpes-regionen er en af de mest dynamiske i Frankrig. Ejendomssektoren er ingen undtagelse, og alle de store aktører i faget opererer i vores region. ESPI har været baseret i Lyon siden 2017 og flyttede ind i sine nye lokaler i starten af det akademiske år 2018. De nye 950 m2 store lokaler tilbyder et exceptionelt arbejdsmiljø. Klasseværelserne er udstyret med den nyeste touch-screen teknologi. Undergruppe "arbejdsbåse" muliggør projektbaseret læring for mange kurser. Break-out områder og cafeterier giver studerende mulighed for at nyde deres studier fuldt ud. Alt på campus er designet, så studerende og ejendomsmæglere kan mødes og udveksle ideer under optimale forhold.

  Montpellier

  Siden starten af det akademiske år 2018 har Montpellier campus budt studerende velkommen til at uddanne dem i ejendomsmæglerfag, en sektor, hvis dynamik og potentiale er blevet observeret i lang tid, og hvis fremtid synes indiskutabel.

  Montpellier campus garanterer træningsforhold af høj kvalitet og lukker menneskelig støtte, der kombinerer høje standarder og venlighed.

  Lille

  Campus byder dig velkommen i det strategiske distrikt i "Byen" Lille, nær Euralille og togstationerne. Rig på en enestående arkitektonisk arv og tæt på London, Amsterdam, Bruxelles og Paris, udstyret med den første inkubator og accelerator af opstartsvirksomheder i Frankrig takket være Euratechnologies, er Lilles tiltrækningskraft ikke længere til at bevise!

  Mellem en genopdaget gastronomi og et blomstrende kulturtilbud byder byen på alle ingredienserne til at leve en uforglemmelig studieoplevelse.

  Uddannelsestilbuddet på campus Lille svarer perfekt til dynamikken på ejendomsmarkedet og tilbyder sine partnere, store aktører i sektoren, en talentfuld generation af medarbejdere i dag og i morgen.

  Montreal

  Montreal er en enestående by på mange måder. For det første, selvom det er den næststørste fransktalende by i verden, er det nemt at øve sit engelsk i de mange lokale engelsktalende samfund eller ved at rejse til USA, hvis grænse er omkring 45 minutter væk.

  Livskvaliteten her er fremragende med mange offentlige tjenester, et højt sikkerhedsniveau og lavere leveomkostninger end de fleste store nordamerikanske byer. Alle disse faktorer, og mange flere, gør det til en universitetsdestination, du foretrækker. Montréal trives med innovation, vrimler med muligheder og giver alle en chance for at nå deres fulde potentiale.

  Det er i denne ånd af præstation og omsorg, typisk for Quebec, at Montreal-campus åbner sine døre for dig. Samt alle fordelene i form af kvalifikationer og professionelt netværk, er det en berigende menneskelig oplevelse, der venter på studerende. At vælge international mobilitet betyder lære at komme ud af din komfortzone, udvikle interpersonelle færdigheder og åbne op for forskellige kulturelle praksisser. Dette er en bemærkelsesværdig fordel i en verden, hvor grænser bliver mere og mere udviskede.

   Placeringer

   • Paris

    12 rue Belgrand LEVALLOIS-PERRET, 92300, Paris

    • Montreal

     507 Place d'Armes #260,, H2Y 2W8, Montreal

     • Nantes

      Nantes, Frankrig

      • Marseille

       Marseille, Frankrig

       • Bordeaux

        Bordeaux, Frankrig

        • Lyon

         Lyon, Frankrig

         • Montpellier

          Montpellier, Frankrig

          • Lille

           Lille, Frankrig

           Spørgsmål