Keystone logo
Universidade Estácio

Universidade Estácio

Universidade Estácio

Introduktion

Grundlagt i 1970 af John Uchoa Cavalcanti Netto, med gennemførelsen af ​​uddannet i loven, Hans navn er til ære for den militære portugisiske grundlæggeren af ​​byen Rio de Janeiro og første generelle guvernør flagskib Rio de Janeiro. I løbet af 1980'erne UNESA helliget åbning af øvrige humanistiske uddannelser, efter at have konverteret til universitetet i år 1988,1 Med det i det næste årti voksede åbne utraditionelle kurser i kommunikation og forretningsområde; som det var en vigtig nyskabelse i de videregående uddannelser markedsføring i staten Rio de Janeiro, og derefter på nationalt plan. I 2000'erne åbnede han hurtigt op biomedicinske videnskaber.

Den Estacio har omfattende undervisning struktur og tilbyder bachelor-og kandidatniveau bred forstand og strengt taget i forskellige områder af viden. Det er også kendt for Holiday kurser tilbyder åbne for samfundet, i juli og januar.

Estació de Sa University tilbyder også international uddannelse inden for gæstfrihed uden at skulle forlade landet gennem partnerskaber med europæiske skoler. Det er en partner i Lausanne Ecole Hoteliere (Hospitality), Lausanne Hospitality Consulting (Tourismology), Alain Ducasse Formation (Gastronomi), University of Coimbra (højre), Greensboro s Northen Caroline University (Forsikring Management) og The Walt Disney World Company (Business Management hotelejere og Turist) .2 Ud over undervisning i investeringerne, også lykkedes et professionelt fodboldhold, det Estacio de Sa Soccer Club mellem 2004 og 2011.

Placeringer

  • Rio de Janeiro

    R. do Bpo., 83 - Rio Comprido

    Spørgsmål