Keystone logo
ESUMER University Institution

ESUMER University Institution

ESUMER University Institution

Introduktion

Esumers pædagogiske model har været resultatet af en kollektiv konstruktion med deltagelse af det akademiske samfund, især lærere, studerende og kandidater, og med metodologisk støtte fra internationale eksperter.

ESUMER University Institution sigter mod at bevare, udvikle og fremme viden inden for de økonomiske-administrative områder gennem forsknings-, undervisnings- og udvidelsesaktiviteter, der gennemføres i bachelor- og kandidatuddannelser, der tager sigte på at udvikle færdigheder. menneskers ressourcer og fagfolk inden for det videnskabelige, humanistiske, arbejdsmarkedsmæssige og fremtidige felt med en integreret karakter til at handle inden for globaliseringsprocessen og være aktører til fordel for bevarelse af miljøet og proaktivt anvende deres ansvar over for den produktive sektor og samfund.

Institutionen retter sin indsats mod sin konsolidering som et centrum for økonomisk-administrativ kultur, der i sin natur har et særligt ansvar over for samfundet, som den skylder og vil være opmærksom i sin aktivitet på de mønstre og krav, der opstår fra vidensfelterne. . forbundet med de økonomisk-administrative discipliner, der søger nye problemer og deres løsning med en høj humanistisk sans og inden for rammerne af en universel forestilling.

Placeringer

  • Medellín

    Calle 76,80-126, 050041, Medellín

    Spørgsmål