Keystone logo
ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Introduktion

122193_180531-poster_presentations-004.jpg

ETH Zürich

Frihed og individuelt ansvar, iværksætterånd og fordomsfrihed: ETH Zürich står på en grund af ægte schweiziske værdier.

Vores universitet for videnskab og teknologi går tilbage til år 1855, da grundlæggerne af det moderne Schweiz skabte det som et center for innovation og viden.

På ETH Zürich opdager studerende et ideelt miljø for uafhængig tænkning, forskere et klima, der inspirerer til ydeevne. Beliggende i hjertet af Europa, men alligevel knytter forbindelser over hele verden, er ETH Zürich banebrydende effektive løsninger på de globale udfordringer i dag og i morgen.

Portræt

Frihed og individuelt ansvar, iværksætterånd og fordomsfrihed: ETH Zürich står på en grund af ægte schweiziske værdier. Vores universitet for videnskab og teknologi går tilbage til år 1855, da grundlæggerne af det moderne Schweiz skabte det som et center for innovation og viden. På ETH Zürich opdager studerende et ideelt miljø for uafhængig tænkning, forskere et klima, der inspirerer til ydeevne. Beliggende i hjertet af Europa, men alligevel knytter forbindelser over hele verden, er ETH Zürich banebrydende effektive løsninger på de globale udfordringer i dag og i morgen.

122192_190917-istp-siptalk6-IM5A4624-web-2400.jpg

Fakta og tal

 • 19.800 studerende, heraf 4.000 ph.d. -studerende, fra over 120 lande
 • 500 professorer
 • 355 spin-offs siden 1996
 • 21 nobelprisvindere, herunder Albert Einstein og Wolfgang Pauli (1 Fields -medalje vinder, 2 Pritzker -prisvindere)
 • 90 patentansøgninger og 200 opfindelsesrapporter hvert år
 • 1,8 milliarder CHF, omfattende 1,3 milliarder CHF kernefinansiering fra forbundsregeringen
 • 9. i THE ranking (2016)
 • 8. i QS -placering (2016)
 • 19. i ARWU -rangering (2016)

Hovedfokusområder

For at klare menneskehedens store udfordringer er en kombination af disciplinære tilgange i tværfaglige teams eller en tværfaglig tilgang ofte nødvendig. Derfor koncentrerer ETH Zürich sig om flere hovedfokusområder ud over afdelingsaktiviteter. Forskningen fokuserer på samfundets behov - det være sig lokalt, nationalt eller globalt - og yder derfor et værdifuldt bidrag til politik, økonomi og samfund.

122195_181106-kolloquium-011.jpg

ETH Zürichs hovedfokusområder er som følger:

Medicin

Som et teknisk og videnskabeligt universitet har ETH Zürich ydet betydelige bidrag til fremskridt inden for medicin i årtier gennem grundforskning, udvikling af teknologier til prognostik, diagnostik og terapi, grundlaget for spin-off virksomheder, uddannelses- og uddannelsesprogrammer og infrastruktur.

Data

Forskere ved ETH Zürich udvikler nye tilgange til datavidenskab og maskinlæring for at sikre og evaluere enorme mængder data.

Bæredygtighed

Fødevaresikkerhed, energiforsyning og klimaændringer, et bæredygtigt design af vores levesteder og en omhyggelig håndtering af naturressourcer er blandt de største globale udfordringer. ETH Zürich har studeret disse emner intensivt i årtier og er i dag førende inden for energi, ernæring og miljøforskning.

Produktionsteknologier

En virksomheds økonomiske succes afhænger af dens evne til at udvikle innovative produkter og sikre omkostningseffektiv produktion. ETH Zürichs forskning bidrager til udviklingen af fremtidsorienterede produktionsprocesser og produktionsteknologier.

Initiativ for kritisk tænkning

ETH Zürich lancerede Critical Thinking Initiative (CTETH) i 2012 med det formål at træne ETH -studerende til at tænke kritisk og selvstændigt. Dette initiativ giver universitetet mulighed for at levere kritisk tænkning og kommunikation og lederegenskaber ud over specialiseret ekspertise.

Zürich
122197_180920-kolloquium-028.jpg

Placeringer

 • Zürich

  ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy Universitätstrasse 41 8092 Zürich Switzerland , , Zürich

Spørgsmål