Keystone logo
© Euroaula Barcelona
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Introduktion

banner_quienes_somos_011

EUROAULA University College er en institution grundlagt i 1987 og specialiseret i turismetræning. Siden 1997 har EUROAULA været tilknyttet universitetet i Girona , der tilbyder graden i turisme, dobbeltgraden i turisme og international gæstfrihed og turismeledelse samt master- og postgraduate grader. Derfor er disse universitetsstudier helt officielle og anerkendte.

Ligeledes er Euroaula et center, der er anerkendt af Department d´Ensenyament af Generalitat of Catalonia , til undervisning i højere studier af erhvervsuddannelse med officielt godkendt certificering DOGC ENS/2116/2002/ af 8. juli.

161165_LogoCOMPLETOEUROAULA2018-2019_Color_impresion.jpg

Vi er en uddannelsesinstitution specialiseret i turisme med pædagogisk innovationskald . I EUROAULA træner vi de fremtidige fagfolk i turistsektoren med brug af teoretisk viden og undersøgelse af virkelige cases.

Vores store undervisningserfaring akkrediterer os som ledere inden for erhvervsuddannelse, og stiller til rådighed for vores studerende de nødvendige værktøjer til at tilegne sig den viden, de har brug for til deres træning og personlige udvikling, og forbereder dem til et arbejdsmarked, der er konkurrencedygtigt og i konstant forandring.

Derudover er vi en del af Association Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme , en international organisation, der har til formål at fremme de europæiske hotel- og turismeskoler.

46207_logo_aeht.jpg

UNE-EN ISO 9001 er den internationale standard, der specificerer kravene til et ledelsessystem uddannelseskvalitet i University School of Tourism Euroaula. Hovedformålet er den konstante forbedring af kvaliteten af vores pensum og vores træningsprogrammer.

Derfor er vores uddannelsesprogrammer blevet certificeret siden 2007, og Euroaula overvinder år for år revisionen med succes, udført af Bureau Veritas.

Euroaula104

Placeringer

  • Barcelona

    EUROAULA Carrer d'Aragó, 208 - 210, 08011, Barcelona

    Spørgsmål