Keystone logo
European Humanities University

European Humanities University

European Humanities University

Introduktion

EHU udfører sine aktiviteter inden for den europæiske intellektuelle tradition og er styret af principperne for liberal uddannelse. Uddannelse på EHU udføres efter liberal arts-modellen, som giver mulighed for maksimalt at afsløre den studerendes kreative og akademiske potentiale, samt at danne færdigheder til kritisk tænkning og aktivt medborgerskab. EHU-uddannelsernes høje konkurrenceevne øger de studerendes chancer for succesfuld beskæftigelse inden for forskellige aktivitetsområder markant. EHU-kandidater modtager eksamensbeviser, der er anerkendt i hele Europa og Nordamerika.

EHU er et studerende-centreret universitet til fremme af civilsamfundsudvikling gennem humaniora og liberal kunst for studerende fra Hviderusland og regionen ved at bringe dem sammen og tilbyde international erfaring med studiekvalitet. Universitetet er orienteret mod borgerligt tænkende studerende fra Østeuropa, kendetegnet ved en forpligtelse til de europæiske værdier og Liberal Arts samt et rigt on-campus liv og alumni netværk.

Uddannelse på EHU gør mere end at fordybe eleverne i en række fag og discipliner. Det fremmer en tværfaglig tilgang, kritiske tænkningsfærdigheder samt civilt engagement, der giver dem mulighed for at udvikle innovative løsninger, ideer og virksomheder.

Vores værdier

 • Europæiske værdier – at tilskynde til omfattende elevforbedring og demokratiske holdninger til personlig og civil udvikling ved hjælp af liberal undervisning og læring og kritisk tænkning.
 • Studiekvalitet - for at demonstrere overlegen akademisk og co-curricular erfaring.
 • Agility – for at sikre en rettidig og passende reaktion på ændringer i det eksterne og interne miljø.

Hos EHU

 • Eleverne kan frit udtrykke deres meninger og udfordre ideer, der præsenteres i klasseværelset uden frygt for repressalier;
 • Studerende og lærde kan frit udføre forskning uden ideologiske begrænsninger;
 • Studerende og lærde kan frit udtrykke deres politiske synspunkter og opfordres til at være aktive medlemmer af civilsamfundet;
 • Studerende og lærde opfordres til at udtrykke sig på hviderussisk og udforske deres hviderussiske arv;
 • Styring og økonomi overvåges af en international bestyrelse.

Mission og strategi

Siden grundlæggelsen i Minsk i 1992 har European Humanities University været forpligtet til at producere og formidle socialt ansvarlig og kritisk viden inden for samfundsvidenskab og humaniora, hvilket sikrer kvalitetsuddannelse gennem integration af studieprogrammer med forskning, kreative og anvendte projekter.

Ifølge EHU-strategien for 2021-2026 vil universitetet fortsætte med at øge kvaliteten af akademisk og forskningserfaring, sikre innovative tilgange til undervisning og læring, fremme interkulturel dialog og inkludere Belarus i det europæiske politiske og akademiske samfund.

EHU Indvirkning

EHU har en stærk indirekte indflydelse på Hviderusland, hvilket i dag snarere kommer til udtryk i at give en platform til netværk for kandidater med tætte (demokratiske) værdier.

Den potentielle effekt kan håndhæves ved at styrke forbindelserne med civilsamfundsorganisationer, løse interne problemer og forbedre undervisningsplanen.

Placeringer

 • Vilnius

  Savičiaus gatvė, 17, 01126, Vilnius

  Programmer

  Institutionen tilbyder også:

  Spørgsmål