Keystone logo
European University Cyprus

European University Cyprus

European University Cyprus

Introduktion

European University Cyprus er aktivt engageret med lokale, regionale og globale partnere for at fremme muligheder for langsigtede strategiske forskningspartnerskaber og innovative uddannelsesprogrammer.

Velkommen til European University Cyprus , et universitet, der har et meget specielt sted på Cypern og i det sydøstlige Europa. Det er en innovativ institution, der er defineret ved sin dynamiske integration af avancerede uddannelsesprogrammer, banebrydende forskning og omfattende engagement med samfund, industri og samfund. Desuden bidrager vores fremragende læring og undervisning, som fremmer og forbedrer beskæftigelsesegnetheden, såvel som de nyeste infrastrukturer til det overordnede mål, at det European University Cyprus er kendt nationalt og internationalt som en af ​​de førende institutioner for videregående uddannelse. Det er derfor, at det European University Cyprus udgør en væsentlig del af det sociale og økonomiske stof i regionen Sydøsteuropa. Ved at integrere undervisning og forskning samt erfaringsmæssig læring i læseplanerne og det praktiske feltarbejde gør vores akademiske model et forbedret uddannelsesmiljø for miljøet en central del af vores operation. Som følge heraf får vores studerende både værdifuld arbejdsplads viden og samfundsbevidsthed.

Vores fakultet af høj kvalitet - med videnskabelig international erfaring - er forpligtet til at deltage og bidrage til det videnbaserede samfund. Derudover er European University Cyprus konsekvent et af de mest innovative områder i Sydøstasiens universiteter med en vedvarende forpligtelse til at give en ny grund i udviklingslæringspraksis og / eller professionelle stier smedet af vores banebrydende akademiske miljø. I dagens økonomiske klima er det endnu vigtigere for studerende at ansøge om et universitet med høj status, der er No1 valg til synergi eller samarbejde med prestigefyldte virksomheder og / eller organisationer. Microsoft har for eksempel valgt det European University Cyprus til at samarbejde, lancere og drive "Microsoft Innovation Center" (MIC). Det er den eneste MIC på Cypern og blandt de 100 Microsoft Innovation Centers (MIC'er) over hele verden, der skaber et netværk af state-of-the-art teknologi faciliteter til samarbejde om innovative forskning, teknologi og software løsninger, der involverer en kombination af regering, akademiske og industrielle deltagere.

European University Cyprus er et af de bedste universiteter internationalt for at tiltrække studerende fra hele verden. De mange udsigter for vores elever til at studere i udlandet og indarbejde en international akademisk oplevelse i deres universitetsuddannelse øger yderligere den studerendes oplevelse på European University Cyprus . På European University Cyprus søger vi at gøre kvalitet højere uddannelse tilgængelig og overkommelig, så flere studerende kan forfølge deres drømme. Det er en mission, vi tror, ​​vil bidrage til at gøre verden til et bedre sted.

VISION

At være et førende universitet i regionen, der tilbyder ekspertise inden for undervisning, forskning og studiestøtte

MISSION

Uddanne vores studerende til vellykkede og tilfredsstillende karriere Forstå og betjene vores samfunds behov Skab viden gennem forskning og innovation

VÆRDIER

  • Forpligtet til excellence
  • Kundeorienterede
  • Folk-orienterede
  • Innovativ
  • Ansvarlig
  • Socialt ansvarlig

Placeringer

  • Nicosia

    European University Cyprus 6, Diogenis Str., Engomi, P.O. Box: 22006, 1516, Nicosia

Spørgsmål