Keystone logo
European University Institute (EUI)

European University Institute (EUI)

European University Institute (EUI)

Introduktion

European University Institute (EUI) er et tværnationalt knudepunkt for tværfaglig forskning og videregående uddannelse, beliggende på bakkerne nær Firenze, Italien. Instituttet er sammensat af fire afdelinger - Økonomi, Historie og Civilisation, Jura og Politisk og Samfundsvidenskab; Robert Schuman Center for Avancerede Studier; Max Weber-programmet for postdoktorale studier; School of Transnational Governance; og Den Europæiske Unions historiske arkiver.

EUI er det førende institut i Europa dedikeret til samfundsvidenskab og humaniora. EUI blev grundlagt i 1972 af de seks oprindelige medlemmer af de daværende Europæiske Fællesskaber og har oparbejdet et ry som et tværnationalt knudepunkt for forskning og videregående uddannelse.

Vores mission

EUI's fremragende ph.d.-, postdoc-, master- og executive-uddannelsesprogrammer, kombineret med vores pulserende samfund af mere end 1000 forskere fra over 60 lande, skaber et bemyndigende, intellektuelt klima, hvor studerende og forskere kan bidrage til at forbedre samfundet.

EUI er perfekt placeret til at generere ny indsigt, der hjælper vores samfund fremad.Professor Renaud Dehousse
EUI formand

Hvert år får cirka 150 nye ph.d. forskere påbegynder en forskningsintensiv ph.d.-uddannelse i vores afdelinger for Økonomi, Historie og Civilisation, Jura og Politisk og Samfundsvidenskab. EUI er også hjemsted for Robert Schuman Center for Advanced Studies (RSC), der blev grundlagt i 1992 for at udføre forskning i de store spørgsmål, som Europa står over for, og for at bygge bro over den akademiske verden og praksis gennem tværfaglig og anvendt forskning.

Max Weber-programmet er det største og mest innovative internationale postdoc-program inden for samfundsvidenskab og humaniora i Europa. Det tilbyder cirka 60 fuldt finansierede stipendier til kvalificerede forskere over hele verden, der arbejder i eller på tværs af de relevante discipliner i EUI.

EUI's School of Transnational Governance (STG), der blev etableret i 2017, forbereder nuværende og fremtidige ledere inden for politikudformning ud over staten. I september 2020 startede vores første gruppe studerende på den toårige Master i Transnational Governance. STG tilbyder også et politisk leder-stipendiumsprogram og lederuddannelse. EUI-campus er stolt vært for Den Europæiske Unions historiske arkiver (HAEU), som giver et uovertruffent indblik i, hvordan Den Europæiske Union fungerer.

Vores vision

Et knudepunkt for samfundsvidenskab og humaniora, der forbinder akademisk ekspertise og forskningskapacitet på tværs af Europa og til en verden af politikker og praksis, til forbedring af samfundet.

Vores ambition

Vi stræber efter at dyrke bidragydere på højt niveau til akademikere og politikudformning, som vil forme sociale fremskridt og fremme af den europæiske ånd.

Vores værdier

 • Vi er forenet i pluralisme
 • Vi er funderet i akademisk frihed og stringens
 • Vi er drevet af intellektuel nysgerrighed og udfordring
 • Vi beriges gennem åben og tværfaglig tænkning

Partnere

Det Europæiske Universitetsinstitut engagerer sig i forbindelser med talrige institutioner i sine kontraherende stater og over hele verden. Disse relationer fremmer fælles forskning, fælles initiativer og fremmer dialog og videnoverførsel til uddannelsesmæssige og videnskabelige formål med lokalsamfund både nær og fjern. De letter også udvekslingen af studerende, forskere, fakulteter og medarbejdere og tilbyder praktikmuligheder til kandidatstuderende.

Akademia
Internationale institutioner
Mediepartnere
Partnerskaber med videregående uddannelser og forskningsinstitutioner med fokus på kandidat- og postgraduate uddannelse, forskning og udveksling.Politiske forskningsnetværk, lederuddannelse og faglige udviklingsprogrammer fremmer samarbejde mellem forskere og praktikere.En række mediepartnere til at forbinde EUI-forskningsprogrammer og netværk til et bredt publikum uden for det videnskabelige samfund.
Tænketanke og civilsamfundsorganisationer
Netværk og alliancer
CIVICA
EUI samarbejder med tænketanke og civilsamfundsorganisationer over hele kloden for at forbinde akademisk forskning med offentlighedens spørgsmål, bekymringer og svar.Forsknings- og uddannelsesnetværk letter mødet mellem forskere og praktikere med forskellige baggrunde for at løse europæiske og transnationale udfordringer.European University of Social Sciences – oprettet med en alliance af otte europæiske højere uddannelses- og forskningsinstitutioner og finansieret af EU-programmet 'Erasmus+'.

Statistik

Oprettet af de stiftende medlemmer af De Europæiske Fællesskaber

1972

Akademiske enheder

7

Lærde

1000+

Herkomstlande

60+

  Campus funktioner

   10 % rabat for Fast Track-ansøgere

   Find ud af, om du er berettiget, og ansøg senest den 8. januar!

   Studenterklæringer

   Placeringer

   • Florence

    Badia Fiesolana - Via dei Roccettini 9 San Domenico di Fiesole, I-50014, Florence

   Spørgsmål