Keystone logo
exMedia

exMedia

exMedia

Introduktion

exMedia er en akademisk gruppe, som deler den overbevisning, at - eksperimenterende æstetiske projekter og socio-teknisk forskning at føre til - udvidelse af videnskabelige og kreative horisont gjorde Effektivt Adresse - eksistentielle menneskelige forhold i det 21. århundrede.

Emnet gruppe exMedia integrerer discipliner design, kodning, rum, lyd og animation. Kritisk refleksion og eksperimenterende praksis kombineres i projektarbejdet. De udgangspunkter er enkelte spørgsmål af studerende, sociale udvikling og uafhængig forskning. De aktivitetsområder i emnegruppen omfatter Maker Kultur, Hybrid Space, Kognitiv og transformation design, lyd forskning, eksperimentel datalogi, politik af netværk og udstyr, animation og spil.

Den postgraduate program henvender sig til ansøgere fra forskellige faglige områder som arkitektur, urbanisme, design, lyd, computer videnskab, kunst, teori og aktivisme. Økonomer forventer, at evnen til at arbejde med komplekse emner i en selvbestemt projekt studie. Emnet gruppe exMedia opfordrer eleverne til at udvikle nye profiler, snarere end de forventninger nuværende jobbeskrivelser og aktuelle markedsforhold at mødes. Fremtidige muligheder action for kandidater spænder fra uafhængighed gennem aktiviteter i agenturer og virksomheder gennem forskning.

Den unikke undersøgelse notering emnet koncernen anvender de frie rum af en kunstskole, uden at underkaste sig de begrænsninger af kunstverdenen. Især er spørgsmål og redigeringsformularer fremmet som ikke allerede kender deres plads fra starten. Projekterne er sonderende og design orienteret med de nuværende værktøjer udviklet som elektronisk microcontroller, laserskærere, CNC fræsning maskine model, 3D scannere / printere. Divisionen driver laboratorier til lyd forskning og underholdning.

Placeringer

  • Cologne

    Peter-Welter-Platz 2 , D-50676, Cologne

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål