Keystone logo
Faculdade Ideal (FACI)

Faculdade Ideal (FACI)

Faculdade Ideal (FACI)

Introduktion

Ideal School (FACI) begyndte sin virksomhed i første halvdel af 2000 med forløbet af direktionen. Siden da har fokuseret på den faglige kvalitet af deres kurser, og i dag er kendetegnet i Para, og højere læreanstalt med de bedste PMI stat.

Med omkring 2.500 studerende, den FACI tilbyder bachelor, bachelor og teknologi, og kandidatniveau kurser i ledelse, teknologi, teknik, arkitektur, uddannelse og lov.

I december 2014 FACI blev en del af DeVry Education Group, en amerikansk uddannelsesmæssige gruppe med over 80 års historie i uddannelse og er til stede i 55 lande, med 160.000 studerende. Dette gør FACI den første og eneste internationale skole i Betlehem, der giver vores studerende adgang til en række fordele og programmer, som udveksling til USA og engelsk kursus subsidieret. Beliggende i en førsteklasses område af byen, i Batista Campos-distriktet, FACI har moderne undervisningslokaler, laboratorier med det nyeste udstyr, bibliotek og en infrastruktur med den internationale standard, som kun et kollegium DeVry Brasilien kan tilbyde.

Være en afgangselev professionel i FACI betyder at have levet alle de erfaringer, der er nødvendige for at tage positioner, finde løsninger og sætte straks i praksis alt indhold absorberet i college.

Kom til vores fakultet, vælge den bedste kursus for dig og tilmelde dig vores indgangen eksamen. Hvis du vil have en verdensklasse uddannelse, FACI er din bedste mulighed.

Placeringer

 • Belém

  Tv. Tupinambás, nº 461, Bairro Batista Campos, CEP: 66025-610 Belém – PA

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål