Keystone logo
© ©Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia
Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Introduktion

Vi giver vores studerende kvalitetsuddannelse, udvikler deres færdigheder og viser dem mulige veje fremad, så de kan erobre verden omkring dem.

Alma Mater af tusinder af succesfulde studerende

Det mekaniske fakultet er et af de ældste fakulteter i Pilsen og har bevist sin uundværlige position i denne industriby i over 70 år. Den lange tradition med Škoda-planter i Pilsen lagde et fremragende fundament for teknisk uddannelse, der sammen med de nyeste teknologier og viden banede vejen for oprettelsen af en moderne, åben uddannelsesinstitution, der er bredt anerkendt inden for videnskab og forskning og efterspurgt af førende virksomheder til samarbejde.

Det mekaniske fakultet uddanner højt kvalificerede fagfolk i akkrediterede studieprogrammer, der er meget efterspurgte på arbejdsmarkedet. Vi henter inspiration til indholdet af vores studieområder hovedsageligt fra samarbejde med industriel praksis og samarbejde med universiteter i ind- og udland.

Fakultetet har snesevis af kontakter med universiteter rundt om i verden. Mange af disse kontakter og projekter gør det muligt for vores undervisere og studerende at arbejde eller studere i udlandet på universiteter og virksomheder, hvilket bringer ny viden og erfaring tilbage med dem i vores akademiske miljø.

Det mekaniske fakultet har akkrediterede forskningsprogrammer og doktorgradsprogrammer. Det gennemfører også habiliterings- og professoratprocedurer.

Hvorfor studere med os?

Simpelthen fordi det at være i stand til at studere teknologi er helt fantastisk! Det vil give dig en vidunderlig start på en succesrig karriere, hjælpe dig med at finde interessant og lovende beskæftigelse, og måske bliver dit arbejde endda din hobby. At studere teknologi vil forbedre dine færdigheder, ikke kun din viden. Computerprogrammering tager dit arbejde et trin højere, og du vil være i stand til at designe og lære at tænke som en ingeniør, når du løser problemer. Vi tror på, at vores lederskab vil give dig alt hvad du behøver for at opfinde og producere fantastiske ting selv.

Og hvad ellers?

Hvis du er interesseret i computermodellering, virtual reality, computersimuleringer, industrielt design, medicinsk og bilteknologi, tog og sporvogne, avancerede materialer eller ledelsesteknikker, så har du fundet det rigtige sted! Og for dig, der endnu ikke er sikker på, hvad du gerne vil studere, kan vi rådgive dig og tilbyde passende studieretninger. Du vil få nye venner på universitetet og måske endda bygge en ny model af en racerbil sammen, eller du kan berige din uddannelse med en praktikplads på et af vores partneruniversiteter rundt om i verden.

Og min karriere?

Der er en enorm efterspørgsel efter ingeniørstuderende, og hvis du tilføjer et globalt sprog til dine færdigheder, kan du vælge mellem godt betalte jobtilbud over hele verden.

Fakultetets liv

Fakultetet arrangerer årlige begivenheder for sine studerende, nogle for hele universitetet og andre kun for fakultetsstuderende. I begyndelsen af semesteret afholdes introduktionsbegivenheder for nybegyndere på fakultetets campus. Studerende kan mødes i et venligt, uformelt miljø med deres ældre klassekammerater såvel som med dekanen ved fakultetet ved en koncert med studenterbands.

I løbet af dine studier organiserer vi ture og konkurrencer med Institut for Fysisk Uddannelse og Sport. I løbet af ferien organiserer universitetet sommerskoler og vores afdeling for fysisk uddannelse og sport forstæder lejre, som du kan hjælpe med at køre.

Statistik

 • Mere end 70 års tradition
 • 6 afdelinger
 • 950 + elever
 • 10.000 + kandidater
 • Skolen anbefalet af arbejdsgiverne 2018, 2019 (3. plads)
 • Moderne universitetscampus
 • Regionalt Teknologisk Institut (RTI)
 • Energiforskningscenter
 • Tæt tilknytning til industrien

  Placeringer

  • Pilsen

   Univerzitní,8, 301 00, Pilsen

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål