Keystone logo
© Penn State Great Valley
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Introduktion

Det største private universitet i New Jersey, FDU er en non-profit, ikke-sekterisk, multicampus institution. Grundlagt i 1942 opnåede FDU fireårig status i 1948 og godkendelse som universitet i 1956.

Universitetet tilbyder over 100 bachelor- og kandidatuddannelser, herunder doktorgradsprogrammer i farmaci, sygeplejepraksis, klinisk psykologi og skolepsykologi; og en AACSB-akkrediteret handelsskole. Uddannelser udbydes på to New Jersey-campusser og på to FDU-steder uden for USA: Wroxton College i Oxfordshire i England og Vancouver Campus i British Columbia, Canada.

FDU's 12.000+ fuld- og deltidsstuderende forfølger karriereorienterede uddannelser af høj kvalitet på skemaer, der er skræddersyet til deres behov - dage, aftener og weekender.

Læseplanen afspejler en mission om global uddannelse og grundlaget for en nationalt anerkendt Core.

Mission

Fairleigh Dickinson University er et center for akademisk ekspertise dedikeret til forberedelse af verdensborgere gennem global uddannelse. Universitetet stræber efter at give de studerende den tværfaglige, interkulturelle og etiske forståelse, der er nødvendig for at deltage, lede og trives på den globale markedsplads for ideer, handel og kultur.

Forpligtelse

Fairleigh Dickinson University's Diversity, Equity, and Inclusion Commitment Statement

Grundlæggende for sin mission, vision og kerneværdier er Fairleigh Dickinson University (FDU) forpligtet til at skabe og pleje et mangfoldigt, retfærdigt og inkluderende campusmiljø, der fremmer gensidig respekt og forståelse blandt studerende, fakulteter, medarbejdere, administration og alumner.

FDU omfavner en kultur med åbent sind, mangfoldighed i tanker og kulturelle udtryk. Universitetet tilskynder til flere perspektiver for at berige den pædagogiske oplevelse for universitetssamfundet. FDU lægger vægt på at forstå kulturelle oplevelser og perspektiver ved at opdyrke respektfuld kommunikation blandt medlemmer af FDU-samfundet.

Universitetet er fokuseret på at sikre, at studerende, fakultet, personale, administration og alumner trives personligt og professionelt i et globalt miljø for at udfordre og afvise racesplittelse, fordomme, systemiske privilegier og undertrykkelse. Til dette formål tolererer FDU ikke diskrimination eller partiskhed baseret på race, religion, kønsidentitet/-udtryk, seksuel orientering, køn, evnestatus, alder, nationalitet og socioøkonomisk klasse.

Historie

Fairleigh Dickinson University blev grundlagt i 1942 af Dr. Peter Sammartino og hans kone, Sylvia (Sally), og er vokset til det største private universitet i New Jersey. I dag er mere end 11.500 studerende fra 32 stater og 72 lande indskrevet på universitetets to campusser i det nordlige New Jersey og dets internationale campusser i Wroxton, England og Vancouver, Canada. Begyndende som et toårigt junior college udvidede Fairleigh Dickinson til et fireårigt læseplan i 1948 for at opfylde behovet for videregående uddannelse i det nordlige New Jersey. I 1954 blev det første kandidatprogram, en kandidatgrad i business administration, tilbudt, og Bergen Junior College blev købt som et andet campus, nu Metropolitan Campus. I 1956 fik Fairleigh Dickinson universitetsstatus, og et år senere blev den 178 hektar store Vanderbilt-Twombly ejendom erhvervet i Madison for at tjene som et tredje campus, nu Florham Campus.

FDU blev det første amerikanske universitet til at eje en campus i England, da det erhvervede Wroxton College fra Trinity College, Oxford University. Wroxton College åbnede i 1965 og tilbyder amerikanske studerende kandidat- og bachelorkurser samt en berigende kulturel oplevelse. Wroxton College, der tidligere var et kloster fra det 13. århundrede, er nu et smukt restaureret og moderniseret jakobinsk palæ. I 2007 påbegyndte FDU undervisning på faciliteter i Vancouver, British Columbia, Canada.

FDU har fastholdt sit engagement i at udvide globale horisonter og fremme større international forståelse. I 2000 vedtog bestyrelsen en fokuseret mission for FDU: At forberede studerende til verdensborgerskab gennem global uddannelse.

Hver af universitetets campusser har en unik karakter og vitalitet. Studerende drager fordel af at studere på et omfattende universitet, der tilbyder en bred vifte af programmer og kurser, men de nyder også en atmosfære af varme og personlig opmærksomhed, som normalt findes på meget mindre institutioner.

I dag tilbyder FDU over 100 uddannelser på associeret-, baccalaureate-, kandidat- og doktorgradsniveau. Dens brede vifte af tilbud, kombineret med dybden og ekspertisen fra dets fakultet, har Fairleigh Dickinson University klar til at tjene borgerne i New Jersey og videre.

FDUs søjler

Pillar Society of Fairleigh Dickinson University blev oprettet i 2001 af præsident Michael Adams for at anerkende de exceptionelle individer, som gennem tiden har ydet ekstraordinære bidrag til karakteren og kvaliteten af universitetet, dets samfund og kultur.

Pris

Præsentation af en check på $1000 præsenteret ved indkaldelsen hvert efterår. Vancouver-modtagere vil modtage deres pris under Vancouvers pre-commencement-middag. Modtagerens navn skal indskrives på en individuel plakette - præsenteret for modtageren. En FDU-nål tildeles hver modtager. Derudover inviteres søjlemodtagere til at deltage i påbegyndelsesceremonien for deres respektive campusser.

Kriterier

 • Individuel tjeneste ved FDU i en ikke-fakultetsrolle i mindst ti år og under rang som assisterende vicepræsident, associeret vicepræsident eller vicepræsident.
 • Individ demonstrerer en stor forståelse for FDU's mission og historie.
 • Individ fremmer høflighed på campus.
 • Individ fungerer som rollemodel for andre FDU-ansatte og studerende.
 • Individ viser et højt niveau af bekymring for studerende og andre medlemmer af universitetssamfundet.
 • Individet bør være aktivt involveret i FDU-samfundet ud over hans/hendes specifikke jobkrav.

Behandle

I foråret i hvert akademisk år udarbejder Kontoret for Menneskelige Ressourcer et brev til FDU-samfundet, der angiver kriterier for prisen, opfordrer til nomineringer og fastlægger en offentliggjort deadline.

Studerende og kandidatassistenter har ikke tilladelse til at nominere.

Nominatorer skal være ansat hos FDU i mindst tre år.

Nomineringer skal indsendes individuelt med en indstilling. Gruppeunderskriftsnomineringer vil ikke blive accepteret.

Gennominering af tidligere nominerede, ikke tidligere udvalgte, men som stadig er berettigede, opfordres.

I mangel af en tilstrækkelig pulje af nominerede, kan udvalget få adgang til den tidligere pulje af nominerede fra de seneste to år.

Nuværende kvalificerede Pillar Society-medlemmer vil få lov til at indsende én nominering. Alle nuværende søjlemodtagere, efter forfremmelse til rang som assisterende vicepræsident, associeret vicepræsident eller vicepræsident, vil bevare deres position som søjle, men fjernes fra nominerings- og valgprocessen.

Nomineringer vil blive videresendt til Office of Human Resources og gennemgået for overholdelse af berettigelseskriterierne nævnt ovenfor.

Kontoret for menneskelige ressourcer vil give aktive søjlesamfundsmedlemmer en kopi af alle berettigede nomineringsformularer og inkludere en stemmeseddel. Medlemmer vil blive bedt om at sende stemmesedler tilbage til Human Resources.

Kontoret for menneskelige ressourcer bestemmer resultaterne, udvælger ikke mere end én modtager fra hvert større New Jersey-campus og Vancouver Campus og kommunikerer i overensstemmelse hermed med kontoret for præsidenten, University Operations og Communications.

Annoncering og uddeling af søjlepriser

Et brev underskrevet af universitetets præsident vil blive sendt til hver prismodtager. Navnene videresendes til Senior Vice President for Operations med henblik på optagelse i indkaldelsesprogrammet og manuskripter, og til Vancouver Campus Executive for optagelse i Pre-Commencement Dinner-programmet. Navnene videresendes sammen med nomineringerne til Office of Communications med henblik på udvikling af et citat på 100-200 ord, der skal læses ved New Jersey-indkaldelsen eller Vancouver Pre-Commencement Dinner. Kopier af alle nomineringer vil blive sendt til præsidentens kontor for at opbevares fortroligt i to år. Citater skal gennemgås af prismodtageren inden præsentationen. BEMÆRK: Senior Vice President for Operations læser citat; Præsidenten overrækker prisen. Modtagere opfordres til at lave en kort (50 ord) erklæring om accept. Kontoret for menneskelige ressourcer forbeholder sig retten til med jævne mellemrum at gennemgå procedurerne og komme med anbefalinger til præsidentens kontor.

Campus funktioner

Et universitet. Fire campusser. Og online.

Campuslivet på Fairleigh Dickinson University er ulig noget andet universitet. FDU tilbyder spændende og mangfoldige oplevelser for studerende, uanset hvad deres interesser måtte være. Studerende kan vælge mellem to forskellige campusser i New Jersey, unikke muligheder i udlandet og en bred vifte af online tilbud.

Florham Campus

 • FDU har to hovedcampusser i USA. Florham Campus i Morris County, New Jersey, er et billedskønt kollegialt miljø. Et århundrede gammelt Vanderbilt-Twombly palæ, grund designet af Frederick Law Omsted, et stærkt studielivsprogram og traditionelle faciliteter og aktiviteter gør Florham til det sted, folk drømmer om.

Metropolitan Campus

 • Metropolitan Campus i Teaneck, New Jersey, er derimod et tempofyldt, professionelt orienteret miljø i et forstadsmiljø, der nærer energien fra det nærliggende New York City og serverer en blanding af bolig- og pendlerstuderende. Mange af FDU's erhvervs-, professionelle, videnskabs- og sundhedsuddannelser - kandidat- og bacheloruddannelser - er baseret her.

Vancouver Campus

 • Universitetets nyeste campus åbnede i 2007 i Vancouver, British Columbia, og byder på studerende og fakulteter fra hele verden. Vancouver Campus tilbyder studerende en af de få muligheder for at opnå en amerikansk universitetsgrad, mens de studerer i Canada.

Wroxton College

 • FDU's britiske campus, Wroxton College, giver studerende mulighed for at studere i udlandet i et intensivt miljø. Wroxton ligger i hjertet af det landlige England, men er stadig kun 70 miles fra London. FDU tilbyder også et ekspansivt studieprogram i udlandet og partnere med andre institutioner i USA.

Online-programmer

 • Som en del af sin globale uddannelsesmission har FDU indarbejdet onlineuddannelserne i sin tilgang til undervisning og læring. Designet til at hjælpe professionelle professionelle med at nå deres fulde potentiale, tilbyder vores onlineprogrammer en bekvem måde at optjene de legitimationsoplysninger, de skal bruge for at trives.

  Ranglister

  Fairleigh Dickinson University er stolt af de mange anerkendelser, det optjener med jævne mellemrum. Nedenfor er et par seneste højdepunkter.

  • Fairleigh Dickinson University er rangeret som #14 i Best Value Schools i nord af US News & World Report's Best Colleges 2023. Universitetet er også rangeret af US News blandt de bedste regionale universiteter i nord (#63). Derudover blev universitetets bacheloruddannelser i business, datalogi og teknik kåret blandt de bedste i nationen. Universitetet er rangeret som #41 i Best Colleges for Veterans blandt regionale universiteter i nord og blandt Top Performers for Social Mobility (#28).
  • Fairleigh Dickinson Universitys kandidatuddannelser i sygepleje (master og DNP), deltids MBA, public affairs og psykologi er rangeret blandt de bedste i landet af US News & World Reports Grad School Rankings (2022).
  • Fairleigh Dickinson University er rangeret blandt "America's Best Colleges" af Forbes magazine (2022).
  • Fairleigh Dickinson University blev kåret blandt "The Best Colleges For Your Money 2020" af Money magazine. FDU blev også kåret af Money blandt de bedste gymnasier i Amerika (2020).
  • AcademicInfluence.com (AI) rangerede FDU som nummer fire Best College i New Jersey og den bedste lille college og top liberal arts institution i staten (2022).
  • FDU er rangeret som #2 "Hidden Gem" i New Jersey af College Raptor (2023).
  • Madison NJ, hjemsted for Florham Campus, blev kåret som den #3 sikreste universitetsby i Amerika af SafeWise (2021).

  "Fairleigh Dickinson er rangeret som nr. 14 i Best Value Schools i nord." - US News & World Report

  • Silberman College of Business er rangeret blandt "The Best Business Schools" af Princeton Review (2022).
  • FDU's International School of Hospitality, Sports and Tourism Management har opnået fremtrædende anerkendelse med henvisning til sine gæstfrihedsprogrammer blandt de bedste nationalt og globalt. Disse omfatter:
   • Rangeret som nr. 7 for Bedste Hospitality and Hotel Management Schools i verden af CEOWORLD magazine (2022).
   • Rangeret som nr. 5 for Best Hospitality Management-uddannelse i landet af Best Value Schools (2021).
   • Placeret som nr. 6 på TheBestSchools.org-listen over landets bedste gæstfrihedsprogrammer (2021).
   • Rangeret som nr. 17 for Bedste Master i Hospitality Management i landet af Best Value Schools (2021).
   • Rangeret som #23 for de bedste Bachelor's Hospitality management-programmer og #30 for de bedste Master's Hospitality Management-programmer i landet efter College Rank (2020).
   • Rangeret som nr. 26 for MS i Hospitality Management Studies af Eduniversal (2021).
   • International School of Hospitality, Sports and Tourism Management er medlem af Hotel Schools of Distinction (HSD). HSD er en international nonprofitorganisation baseret i USA, der akkrediterer gæstfrihedsskoler og -programmer af meget høj kvalitet ved at måle elevernes læringsresultater i forhold til professionelle standarder. Studerende, der dimitterer fra HSD-skoler, tildeles HSD Visual Transcript™. Dette giver arbejdsgivere konkret information om de relevante talenter og kompetencer, som disse kandidater tilfører deres arbejdsgivere.
   • Fairleigh Dickinson University opnåede adskillige topplaceringer i 2021 PLEXUSS Global Rankings. Bacheloruddannelser i teaterkunst og kreativ skrivning blev rangeret #1 i New Jersey, mens film og kriminologi blev rangeret #2 i staten. Derudover var sygepleje nummer 3 i New Jersey, mens elektroteknik og teknik var henholdsvis #6 og #7 (2021).
   • Ifølge Equality of Opportunity Project-rapporten om colleges rolle i intergenerationel mobilitet (2017) blev Fairleigh Dickinson University rangeret nær toppen blandt universiteter i staten og nationen for at hjælpe studerende med at flytte fra lavere indkomstgrupper til middel- og overklassen. Faktisk rykker 24 procent af de studerende, der dimitterer FDU, op med to eller flere indkomstkvintiler. FDU rangerer 80. for mobilitet ud af 578 selektive private gymnasier på landsplan.
   • FDU's Silberman College of Business er anerkendt som en "Excellent Business School" på verdensplan af en Eduniversal-undersøgelse (2020). Eduniversal har også rangeret FDU kandidatuddannelser blandt de bedste globalt og i Nordamerika. Disse omfatter i Best Masters nordamerikanske placeringer: Digital Marketing (#15), Accounting (#19), MBA (#32), International Business (#38) og Executive MBA (#44) (2021). Disse inkluderer også på verdensranglisten for bedste mestre: Supply Chain Management (#98) (2021).
   • FDU er rangeret som #49 for bedste kandidatuddannelse i kommunikation i Nordamerika af Eduniversal (2021).
   • FDU er rangeret som #61 i Top Accounting Degree-programmer af Best Value Schools (2021).
   • Master's Programs Guide rangerede FDU som en af de 10 bedste kandidatuddannelser i beskatning (2020).
   • FDU's Peter Sammartino School of Education er rangeret som #4 for bedste doktor i uddannelse i videregående uddannelse i landet og #24 for bedste sekundær uddannelsesprogram i landet af Best Value Schools (2021).

  "FDU's International School of Hospitality, Sports and Tourism Management er rangeret som syvende blandt de bedste Hospitality and Hotel Management Schools i verden (2022)." — CEOWORLD Magazine

  • Best Value Schools rangerede FDU som en af de 25 bedste ph.d. i retspsykologiske programmer (2021). Derudover blev Master's in Forensic Psychology rangeret som #8 i nationen af CollegeRank (2020). GreatValueColleges.net rangerede FDU som nummer 19 på sin liste over de 30 mest overkommelige masteruddannelser i retspsykologi (2020).
  • Master of Health Science er rangeret som #8 i Top 15 Master's in Clinical Research Programmer af Social Work Degree Guide (2021) og er også rangeret som #16 i landet af Best Accredited Colleges (2021).
  • Hispanic Outlook i Higher Education Magazine rangerede FDU's Metropolitan Campus blandt de 100 bedste amerikanske universiteter for latinamerikanere, der opnåede deres første mastergrad (2016).
  • FDU's sygeplejeuddannelse er rangeret som #6 for Master of Science in Nursing – Information Systems in the country af Best Value Schools (2021). RNCareers.org rangerede FDU's sygeplejeprogram #2 i New Jersey og #72 på landsplan (2021). Henry P. Becton School of Nursing and Allied Health er rangeret blandt de bedste amerikanske sygeplejeskoler (#68 i Mid-Atlantic-regionen) af Nursing Schools Almanac (2021). EveryNurse.org anerkendte også FDU som et af de bedste RN til BSN-programmer (#6) i New Jersey (2022).
  • Learn.org kåret Fairleigh Dickinson University #21 i de 50 bedste datalogigrader (2020–2021).
  • FDU er rangeret som #12 på GradReports-listen over de 25 bedste colleges for kriminologi (2020).
  • FDU er rangeret som #2 i New Jersey for Animation og i top 25 nationalt (#24) blandt skoler, der tilbyder en animationsrelateret BA af Animation Career Review (2022).
  • FDU er rangeret som #5 ud af de ti bedste grafiske designskoleprogrammer i New Jersey (2022), College Rankings, af Animation Career Review (2022).
  • FDU er rangeret som #28 af CollegeRank for bedste bachelor i film i landet (2021).
  • Intelligent.com rangerede FDU blandt de bedste online masteruddannelser i elektroteknik på #16 i landet og blandt de bedste i det nordøstlige (2021).
  • FDU blev rangeret som #35 Best Affordable Online Master's in Computer Engineering-program af Master's Program Guide (2020).
  • FDU blev genudpeget som et nationalt center for akademisk ekspertise inden for cyberforsvarsuddannelse gennem 2026 af National Security Agency og Department of Homeland Security.
  • Value Colleges, en uafhængig online guide til de bedste værdier inden for bachelor- og kandidatuddannelse, kåret FDU blandt Top 50 bedste Pre-College Summer Programmer (2021).
  • Kandidater fra FDU rangerer i top 20 procent af lønmodtagere blandt landets gymnasier og universiteter i en PayScale College Lønrapport baseret på indtjening efter endt uddannelse, midt i karrieren indtjening og jobtilfredshed.

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Madison

   285 Madison Avenue, 07940, Madison

   • Teaneck

    1000 River Rd, Teaneck, 07666, Teaneck

    • Vancouver

     842 Cambie St, Vancouver,, BC V6B 2P6, Vancouver

     • Wroxton

      Church St, Wroxton, Banbury, OX15 6QF, Wroxton

      • New York

       New York, USA

       Spørgsmål