Keystone logo
© BIMM University
Falmouth University

Falmouth University

Falmouth University

Introduktion

Kreativ. Tilsluttet. Modig.

Med mere end 120 års erfaring, professionelle faciliteter, fremragende undervisning, uovertrufne forbindelser og et levende kreativt fællesskab er vi ikke bange for at gøre tingene anderledes. Hos Falmouth Universitynytænker vi formen på de videregående uddannelser og leverer virkningsfuld forskning og innovation.

KreativTilsluttetModig
Vores fokus på kreativitet, som er en af de mest værdifulde varer i fremtidens økonomi, betyder, at studerende, forskere, iværksættere og innovatorer former verden med en utraditionel tankegang.Med industriforbindelser, der spænder over hele verden, er vi ikke blot et knudepunkt for kreativ innovation, men også et sted, der hylder og støtter samarbejde og tværfagligt arbejde med reel rækkevidde.Vi er forpligtet til at skubbe grænserne for traditionelle grænser og discipliner, hvilket betyder, at vi arbejder modigt, anderledes og forstyrrende for at skabe nye idéer og nye måder at tænke og gøre tingene på.
" Falmouths driftige drømmere vil skabe de nye regler og skabe nye karrierer. "Dawn French, Kansler

Gør det for alvor

Vores forbindelser til industrien, professionelle faciliteter, interne agenturer og en udfordringsorienteret tilgang til undervisningen betyder, at vores studerende er i gang med det virkelige arbejde fra dag ét.

Vi er stolte af at arbejde sammen med nogle af de bedste hjerner inden for deres respektive områder, og vores studerende får også mulighed for at arbejde sammen med dem. Uanset om det er betalte muligheder gennem vores agenturer (såsom Mayn), international praktik eller vores program med gæsteforelæsere, giver vi vores studerende mulighed for at skabe succesfulde, iværksætterkarrierer ved at give dem et forspring i branchen.

Vi ved, at det på dagens arbejdsplads er vigtigt at være fleksibel. Så ud over vores portefølje af uddannelser på campus tilbyder vi også online bachelor- og postgraduate-kurser, som kan gennemføres hvor som helst i verden og passe ind i en karriere eller andre ansvarsområder.

Forskning & Innovation

Vores forskere arbejder i et miljø med åben innovation for at løse de store udfordringer, som vores tid står over for. Denne måde at arbejde på tilskynder os til at arbejde på tværs af fagområder, dele idéer, stimulere opfindelser og engagere os i iværksætteraktiviteter. Den anerkender, at ideer kommer fra mange forskellige kilder, og at vi er nødt til at samarbejde med partnere fra forskellige sektorer, med andre virksomheder, markeder og slutbrugere.

Samarbejde ud over grænserne

Vi tror på, at samarbejde er katalysator for innovation og for at skabe succesfulde karrierer. Derfor lægger vi vægt på at arbejde sammen med kolleger, på tværs af fagområder og ofte hånd i hånd med branchepartnere.

Uanset om det er alumner, der deler professionelle muligheder med studerende, online lærende, der forbinder sig med fællesskabet på campus, eller forskellige discipliner, der støder sammen for at skabe det utænkelige, holder det os i gang med at skubbe os ud over mulighedernes grænser, ved at udnytte vores eklektiske globale fællesskab.

Vi er også forpligtet til at være en ankerinstitution i Cornwall og til at fremme væksten i den regionale økonomi. Det betyder, at vi skal sikre, at vi arbejder tæt og strategisk sammen med Cornwall Council, Local Enterprise Partnership og andre lokale partnere og industrier. Besøg vores side om samarbejde med erhvervslivet for at finde ud af, hvordan vi skaber kontakt med virksomheder og styrker Cornwalls økonomi.

Campus funktioner

Vores faciliteter

 

Falmouth University

 

 

  Placeringer

  • Falmouth

   Falmouth Campus Woodlane, TR11 4RH, Falmouth

   • Penryn

    Penryn Campus Treliever Road, TR10 9FE, Penryn

    • Falmouth

     Woodlane, TR11 4RH, Falmouth

     Spørgsmål