Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Introduktion

Fanshawe College er et stort, offentligt finansieret college beliggende i London, Ontario, Canada - cirka to timers kørsel fra Toronto og Niagara Falls. Der er 21.000 fuldtidsstuderende, herunder mere end 7.500 internationale studerende fra mere end 100 lande.

London, Ontario, Canada

Byen London har en befolkning på cirka 400.000 og over 500.000 i hovedstadsområdet. Det er hjemsted for både Fanshawe College og Western University. London har fantastisk kunst, markeder, teatre og natteliv. Den er kendt som "Skovbyen" med over 200 parker og i en region omgivet af verdens største ferskvandssøer. London har en international lufthavn og er også tilgængelig med bil, Greyhound Bus eller VIA-tog. Den canadiske UNESCO-kommission udpegede London som en UNESCO City of Music.

Programmer

Fanshawe tilbyder mere end 200 akademiske programmer, lige fra toårige eksamensbeviser og treårige avancerede eksamensbeviser til postgraduate programmer (et år) og æresbachelorgrader (fire år).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP – Engelsk til akademiske formål

For studerende, der gerne vil studere engelsk først, tilbyder Fanshawe et EAP-program (English for Academic Purposes). Der er ti niveauer i EAP-programmet, som løber i otte uger ad gangen. En gratis øvelsestest er tilgængelig, så eleverne kan vurdere, hvilket niveau der giver mest mening.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads får job

Ifølge de seneste KPI (Key Performance Indicators) undersøgelsesresultater overstiger Fanshawes graduate-beskæftigelsesgrad på 87,6% provinsgennemsnittet med to procent. Når de blev undersøgt seks måneder efter eksamen, rapporterer 80,2% af Fanshawe-alumni at være tilfredse med deres universitetsuddannelse - og 94,2% af arbejdsgiverne er tilfredse med Fanshawe-kandidaternes færdigheder og bidrag.

Ekstra

Alle fuldtidsstuderende på London Oxford Street campus modtager et fuldtids LTC-buspas, medlemskab af Student Wellness Centre og sundheds- og tanddækning gennem Morcare. Der er mange klubber og sportshold hos Fanshawe – for spillere og for fans!

Indlæggelser

Tag et kig på vores adgangskrav her: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Fanshawe bekymrer sig

Fanshawe tilbyder en Arrival Services-pakke kaldet Fanshawe Cares til alle nye internationale studerende. Fanshawe Cares inkluderer:

 • Airport Greeting Service drevet af studerende ambassadører;
 • Transport shuttle service fra Pearson lufthavn i Toronto til London, Ontario;
 • To overnatninger forudsat (hvis nødvendigt);
 • Hjælp til at finde et sted at bo og åbne en bankkonto (hvis nødvendigt).

Som en del af Fanshawe Cares-programmet er International Center også vært for en velkomstsession hvert semester for at gøre dig bekendt med kollegiet og dets tjenester samt for at forbinde dig med andre internationale studerende.

Stipendier og finansiering

Fanshawe tilbyder $5 millioner i stipendier, priser og stipendier hvert år. Der er muligheder udelukkende for internationale studerende, såsom adgangsstipendier.

href="https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • London

  London Campus 1001 Fanshawe College Blvd. London, ON N5Y 5R6 Canada, , London

 • Simcoe

  Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

  • Woodstock

   Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

   • Clinton

    169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

    • Kincardine

     Kincardine, Canada

     • Saint Thomas

      Saint Thomas, Canada

      • Toronto

       Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

       • London

        1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

       Spørgsmål