Keystone logo
Maastricht University, Faculty of Arts and Social Sciences

Maastricht University, Faculty of Arts and Social Sciences

Maastricht University, Faculty of Arts and Social Sciences

Introduktion

Det Fakultet for Kunst og Samfundsvidenskab ( FASoS ) er en af ​​de seks fakulteter på Maastricht University. Det blev grundlagt i 1994. Der er ca. 240 ansatte og omkring 1800 studerende. Uddannelsens format er ligesom i alle fakulteter på Maastricht University baseret på princippet om problembaseret læring (PBL). Fakultetet er internationalt orienteret, og de fleste af programmerne tilbydes på engelsk. Dens elever kommer fra hele verden. Fakultetet er beliggende i centrum af Maastricht, i to renoverede bygninger på Grote Gracht: 'Hof van Tilly' og 'Soirongebouw'.

Akademiske programmer

Det Naturvidenskabelige Fakultet tilbyder to treårige bachelorprogrammer: Cultuurwetenschappen / Kunst og Kultur; og europæiske studier og otte etårige kandidatprogrammer: Kunst, litteratur og samfund / Kunst, litteratur og samfund; Europæiske studier; Globaliserings- og udviklingsstudier; Europæiske offentlige anliggender; Europæiske studier om samfund, videnskab og teknologi Kunst, kultur og kultur / Kunst og kulturarv; Politik og samfund / Politik og samfund og mediekultur. Derudover tilbydes to toårige forskningskandidater: Kulturer for Kunst, Videnskab og Teknologi; og europæiske studier.

Fakultetet har en kandidatskole med et indtag på ca. 10 ph.d.-studerende hvert år.

Forskning

Forskningsinstitut for Kunst og Kultur omfatter alle undersøgelser fra Det Naturvidenskabelige Fakultet . Forskningsinstituttet består af tre programmer: 1. Politik og kultur i Europa, 2. Videnskab, Teknologi og Samfund, og 3. Kulturel Hukommelse og Mangfoldighed. Forskningsområdet overlapper både humaniora og samfundsvidenskab.

Placeringer

  • Maastricht

    Maastricht University Minderbroedersberg 4-6

    Spørgsmål